Riika Nick Art

Moikka! Olen Riika, intuitiivisen ja abstraktin taiteen tekijä sekä akryylimaalaustyöpajojen vetäjä Helsingistä. Taiteessa minua inspiroi sykähdyttävät värit, erilaiset tekstuurit ja tunteiden välittäminen taiteen kautta. Maalaaminen on niin mielettömän inspiroivaa, rentouttavaa ja vapauttavaa! Taideteosteni ja kurssieni kautta haluan rohkaista muitakin taiteilemaan sekä yleisesti toteuttamaan itseään ja unelmiaan!
(Kuva: Sari Ayre Photography)

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!

Lue lisää

Näytetään tulokset

Moi! Ihanaa kun olet täällä!

Minä olen Riika, intuitiivisen ja abstraktin taiteen tekijä, positiivinen hassuttelija sekä akryylimaalaustyöpajojen vetäjä Helsingistä. Varsinaiselta koulutukseltani olen sosionomi-lastentarhanopettaja. Perheeseeni kuuluu mieheni ja kaksi ihanan aktiivista poikaani, jotka myös rakastavat maalata, tietysti mahdollisimman isosti kuten äitinsäkin. Taiteessa minua inspiroi värit, erilaiset tekstuurit ja tunteiden välittäminen taiteen kautta. Maalaaminen on niin mielettömän inspiroivaa, rentouttavaa ja vapauttavaa!

Rakastan kirkkaita ja voimakkaita värejä, mutta myös pastellisävyt ja hillitymmät teokset kiinnostavat minua. Kaikki hohtava ja kimalteleva kiehtoo myös kovasti. Tykkään kokeilla hyvinkin erilaisia värimaailmoja ja tekniikoita. Maalaan lähinnä akryylimaaleilla ja käytän työskennellessäni monenlaisia materiaaleja, oikeastaan vain mielikuvitus on rajana. Rakastan myös roiskia ja valuttaa maalia. Niin vapauttavaa! Teen myös erittäin mielelläni tilaustyönä juuri sinulle sopivan unelmiesi taulun, joka antaa iloa ja energiaa jokaiseen päivääsi.

Järjestän myös erilaisia abstraktin ja intuitiivisen akryylimaalauksen työpajoja pääkaupunkiseudulla ja joskus kauempanakin, talvisin jopa Espanjan Fuengirolassa, jossa vietämme perheeni kanssa muutamia kuukausia joka talvi. Mielestäni taide kuuluu kaikille ja uskon, että jokainen meistä osaa kyllä maalata ja mitä tahansa voi oppia, kun vain on innostunut harjoittelemaan. Maalauskurssini ovatkin matalan kynnyksen tekemistä, eli aiempaa maalaustaustaa ei tarvita, mutta monet jo pitkäänkin maalanneet ovat oppineet kursseillani paljon uutta. Riika Nick Art maalaustyöpajani voit myös tilata esimerkiksi työpaikkasi TYHY/TYKY-päivään, polttareihin tai syntymäpäiville. Tarjolla on nyt myös etäkursseja!

Ihanaa päivänjatkoa!

Rakkaudella,

Riika

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!

Takaisin ylös