Ilahduta sinulle tärkeää ihmistä kotimaisella taidepostikortilla!

Valitse kahdesta eri korttisetistä tai osta vaikka molemmat!  Yhdessä setissä on 10 erilaista upean värikylläistä taidepostikorttia.

Nämä värikylläiset, laadukkaalle mattakartongille painetut taidemaalari Riika Nickin kuvittamat abstraktit taidepostikortit ovat ihastuttavan monikäyttöisiä! Voit käyttää niitä postikortteina, onnittelukortteina, kiitoskortteina, kutsukortteina tai piristää niillä kotiasi/työpaikkaasi kehystämällä kortit seinällesi kauniiksi kollaasiksi tai laittamalla kortteja vaikkapa jääkaapin oveen magneeteilla ilahduttamaan jokaista päivääsi!

Riika Nick on helsinkiläinen värejä rakastava taidemaalari, joka toteuttaa mielellään tilaustauluja ja järjestää inspiroivia abstraktin&intuitiivisen akryylimaalauksen työpajoja pääkaupunkiseudulla ja etänä. Lue lisää: https://riikanickart.fi

Paino 0,050 kg
Valitse korttien teema:

Harmonia, Energia

Riika Nick Art – Kotimaiset taidepostikortit 10 kpl

16,90

Tuki tiimille: 5,00 €

10 kpl korkealaatuiselle kartongille painettuja taidemaalari Riika Nickin kuvittamia postikortteja.

  • Valittavana kaksi erilaista 10 kortin settiä: Harmonia ja Energia
  • Upea painojälki, joka saa korttien värit hehkumaan.
  • Korkealaatuinen mattakartonki tuo kuviin eläväistä kolmiuloitteista vaikutelmaa.
  • Valmistettu Suomessa.
Tyhjennä

Riika Nick Art

Moikka! Olen Riika, intuitiivisen ja abstraktin taiteen tekijä sekä akryylimaalaustyöpajojen vetäjä Helsingistä. Taiteessa minua inspiroi sykähdyttävät värit, erilaiset tekstuurit ja tunteiden välittäminen taiteen kautta. Maalaaminen on niin mielettömän inspiroivaa, rentouttavaa ja vapauttavaa! Taideteosteni ja kurssieni kautta haluan rohkaista muitakin taiteilemaan sekä yleisesti toteuttamaan itseään ja unelmiaan!
(Kuva: Sari Ayre Photography)

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
Lue lisää