Kotoisa Ekotuotteet

Käyttämällä kotimaisia Kotoisa Ekotuotteet -sarjan pesuaineita vaikutat positiivisesti ympäristömme tilaan! Korkealaatuiset Kotoisa Ekotuotteet -puhdistusaineet ja pesutuotteet sopivat herkimmällekin hipiälle, eivätkä ne kuormita luontoa. Tuotteen 100 % luonnonmukaiset ainesosat hajoavat luonnossa muutamassa päivässä. Tuotteet sopivat myös vegaaneille ja allergisille. Kotimaisen pakkauksen voi kierrättää tai polttaa.

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!

Lue lisää

Näytetään tulokset (2 kpl)

Käyttämällä kotimaisia Kotoisa Ekotuotteet -sarjan pesuaineita vaikutat positiivisesti ympäristömme tilaan!

  • Tehokkaita ekologisia puhdistustuotteita, joilla on pieni hiilijalanjäki
  • 100 % kasviperäiset raaka-aineet hajoavat luonnossa muutamassa päivässä
  • Sopii myös vegaaneille ja allergisille

Korkealaatuiset Kotoisa Ekotuotteet -puhdistusaineet ja pesutuotteet sopivat herkimmällekin hipiälle, eivätkä ne kuormita luontoa. Tuotteiden 100 % luonnonmukaiset ainesosat hajoavat luonnossa muutamassa päivässä. Kotimaisen pakkauksen voi kierrättää tai polttaa.

Tuotteet on valmistettu uusiutuvista raaka-aineista Loviisassa. Tuotteiden valmistusprosessi on ekologinen ja valmistukseen käytetty sähkö on vesisähköä.

Valmistuttaja/Tillverkad för:

Kotoisa Ekotuotteet Oy, PL 83, 33201 Tampere, asiakaspalvelu@kotoisaekotuotteet.fi,
puh: 09 42579215, www.kotoisaekotuotteet.fi.

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!

Takaisin ylös