Vaatelaastari® / FabPatch Oy

Vaatelaastari® on kaunis, helppo ja nopea tapa paikata tai koristella tekstiiliä. Se kiinnitetään minuutissa lujasti painamalla. Oikein käytettynä Vaatelaastari® kestää useita pesukertoja. Vaatelaastari® soveltuu useisiin käyttökohteisiin, kuten vaikkapa villasukkiin ja tennareihin. Kokeilemalla löydät!

Vaatelaastari® on arjen tarpeesta lähtenyt innovaatio. Se valmistetaan Suomessa ja sen kuosit ovat suomalaisten suunnitteljoiden käsialaa.

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!

Lue lisää

Näytetään tulokset

Vaatelaastari® on ekologinen, näppärä ja tyylikäs ratkaisu vaatteiden paikkaamiseen!

Oikiat Designin tarina alkoi kahden perheenäidin puhelusta helmikuisena iltana vuonna 2017. Se alkoi ennen aikojaan puhkikuluneista sukista, itsekseen purkautuneista takinsaumoista ja reikäisistä housunpolvista. Eikö todellakaan ollut tapaa, jolla vaatteet voisi korjata kauniisti, helposti ja nopeasti? Tarjolla olevat vaatepaikat olisi pitänyt silittää, ommella, kuumentaa tai liimata. Ajatus jostain paremmasta jäi vaivaamaan mieltä kuin kaapin uumeniin haudattu kasa rikkinäisiä vaatteita. Vaatelaastarin® siemen oli kylvetty!

Vaatelaastari® on suomalaisten äitien vuosia kestäneen iloisen kehitystyön tulos. Se on tämän päivän ratkaisu ikiaikaiseen ongelmaan – oikia innovaatio oikiaan aikaan.

Lue lisää: www.vaatelaastari.fi

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!

Takaisin ylös