Routa Design

Routa Designin Kirsi Vahtera on lahtelainen seppämestari ja muotoilija, joka voitti vuonna 2020 Vuoden taideseppä -palkinnon. -"Neidonvaaja -korusarja symboloi tasa-arvoa ja naisten välistä solidaarisuutta. Se on voima joka kantaa. Meissä on sama energia, jota esiäitimme vaalivat yhteisöissään. Pystymme mihin vain, jos tuemme toisiamme ja ojennamme käden silloin, kun se on tarpeen."

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!

Lue lisää

Näytetään tulokset (3 kpl)

Yksi Neidonvaajan merkittävimmistä lähtökohdista on naisten välinen solidaarisuus. Voima joka kantaa.

Meissä on sama energia, jota esiäitimme vaalivat yhteisöissään. Pystymme mihin vain, jos tuemme toisiamme ja ojennamme käden silloin, kun se on tarpeen.

Naisen rooli yhteiskunnassamme on edelleen ristiriitainen ja äitiyden tuoman onnen ohella perheellisille myös suuri taloudellinen haaste – etenkin yrittäjinä toimiville. Uran luominen perheeseen yhdistettynä on kokonaisuus, jonka kanssa monet naiset kamppailevat, mutta saavat harvoin kiitosta siitä valtavasta työmäärästä ja organisointikyvystä, jota tämä vaatii. Kuitenkin naiset ovat jo muinaisaikoina johtaneet yhteisöjä, saaneet osakseen arvostusta ja toimineet hallinnollisissa rooleissa ilman, että naiseus tai äitiys olisi ollut minkään näistä tiellä. 

Toivon omalla panoksellani voivani nostaa arvostusta juuriamme kohtaan. Auttaa löytämään voimaa esivanhempiemme sitkeydestä, naisen polusta miehen rinnalla yhteisen elämän rakentajana, erilaisena, mutta yhtä vahvana ja välttämättömänä voimana. Toivon voivani tukea naisten itsetuntoa terveellä tavalla ja osoittaa naisena olemisen vahvuudet. Arjen vaatimukset, ulkonäköpaineet, jatkuva sopeutuminen sekä työelämän epävarmuus ovat henkisiä ja fyysisiä haasteita, jotka nykypäivän naiset joutuvat kohtaamaan perheestä huolehtimisen ohella

Voimanaiset-kampanjan teemana on naisten välinen solidaarisuus ja kannustaminen työympäristössä, sekä uran luominen omalla työllä. Polkematta toisia, perhettä unohtamatta. Pyrkimyksenäni on rakentaa näin positiivista naiskuvaa ja tasa-arvoa, sekä tuoda esiin sitä, että emme kilpaile toistemme kanssa vaan tukemalla ja kannustamalla saamme aikaan oikeanlaista kehitystä niin työelämässä kuin yhteiskunnassa.

-Kirsi Vahtera, seppämestari ja muotoilija

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!

Takaisin ylös