Karin Havu

Puhdasta metsän voimaa!

Karin Havupuu-uutejuoma on markkinoiden ainoa luomulaatuinen tuote ja alkuperäinen havupuu-uutejuoma, jota on valmistettu jo vuodesta 1975 asti Siikaisissa Kosken tilalla.

Juoman raaka-aine kerätään lähiseudun puhtaista luomumetsistä ja valmistusprosessin jokaisessa vaiheessa käsityö on vahvasti läsnä.
Ainutlaatuisen valmistustavan ansiosta juomaan ei lisätä mitään säilöntä-, väri- tai lisäaineita. Sen huomaa metsäisen terveysjuoman puhtaasta mausta.

Lue lisää

Näytetään tulokset

Karin Havupuu-uutejuoman salaisuus

Karin Havupuu-uutejuoman ainutlaatuinen resepti perustuu suomalaisten kansanparantajien tietoihin, jotka ovat siirtyneet suullisena perintönä sukupolvelta toiselle. Ohjeen juoman valmistukseen kirjoitti talteen yrityksemme perustaja, joka kulki hakemassa oppia kansanperinteen taitajilta 1960-luvulla.

Tämä juomamme ydin – sen salainen resepti ja ainutlaatuinen valmistustapa – on säilynyt muuttumattomana jo lähes 50 vuotta. Työtavat ja tilat ovat kehittyneet ympärillä, mutta tuote itsessään sisältää yhä satojen vuosien pitkän historian, joka kertoo kokonaisten kansojen selviytymisestä karuissa pohjoisen olosuhteissa.

Takaisin ylös