Kuvataitelija Susanna Sinivirta

Olen Susanna Sinivirta, helsinkiläinen kuvittaja ja graafikko. Inspiroidun luonnosta, metsästä ja vuodenaikojen vaihtelusta. Lintujen puuhastelua on ihana seurata ja niitä löytyykin kukkien ohella usein töistäni. Sören Kirkegardin sanat: “Kukka ja lintu ovat ilon opettajia” ovat niin totta! 

Kortti on pieni tuote, jolla on suuri vaikutus. Kortilla voit koskettaa, onnitella, osoittaa myötätuntoa tai kertoa, että välität. Toivon, että korttini välittävät eteenpäin lämpöä ja iloa.

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
- Susanna

Lue lisää

Näytetään tulokset (2 kpl)

Olen Helsingissä asuva freelance kuvittaja ja graafikko.

Luonto on paras inspiraation lähde.  Vuodenaikojen vaihtelu on aina kiehtonut minua. Juuri se, miten kesän runsaus hiljalleen riisutaan ja kuinka kaamos ja talvi asettaa luonnon lepotilaan kunnes taas kevätaurinko kutsuu kaikkea kasvamaan. Siihen sykliin ihmisen on alistuttava ja sopeuduttava, vaikka kuinka haluaisi ikuisen kesäillan heinäsirkan sirinällä, apiloiden ja vanamoiden tuoksuessa (unohdetaan ne hyttyset).

Yksi ainainen ihmetykseni ja ihastukseni kohde on linnut. Mustarastaan laulu aikaisin keväällä tuo toivon tulevasta kesästä ja lämmöstä. Sen laulu nostattaa mieltä ja on ihan parasta musiikkia, mitä voi kuulla pitkän talven jälkeen. Tintit, pääskyset, punatulkut, peipot ja ne kaikku muut sirkuttajat…Näitä pieniä ilon tuojia tapaatte korteissani ja julisteissani.

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!

Takaisin ylös