Ibero

Ibero on tuonut hyvää mieltä suomalaisten ylle jo yli 70 vuotta. Ibero on olemassa, jotta jokaisella olisi mahdollisuus arjen korusteluun – laadukkaasti ja kukkaroystävällisesti.

Pyrimme tekemään valintoja, jotka ovat mahdollisimman lempeitä luonnolle – suosimme tulevaisuudessa yhä enemmän kestäviä ja uusiutuvia raaka-aineita sekä pidämme pakkausmateriaalimäärät maltillisina.

Lue lisää

Näytetään tulokset (6 kpl)

Vastuullisuus

Iberon koti on Espoon Leppävaarassa, suomalaisomisteisessa perheyrityksessä. Koko 70-vuotisen historiamme aikana Iberolla on aina haluttu katsoa eteenpäin, joten myös vastuullisuus on meille tärkeää.

Haluamme, että voit luottaa meihin ja tuotteisiimme. Tuotteidemme laatu on meille sydämen asia ja panostammekin valvontaan etenkin jo tuotannon alkupäässä, jotta voimme varmistua parhaasta mahdollisesti lopputuloksesta. Kaikki tuotteemme täyttävät Suomen sekä EU:n vaatimukset turvallisuuden ja materiaalien osalta.

Tuotteet ja pakkaukset

Etsimme jatkuvasti tuotteisiimme vastuullisempia materiaaleja. Jo nyt valikoimissamme on tuotteita, jotka on tehty esimerkiksi nopeasti uusiutuvasta bambusta, maissitärkkelyspohjaisesta ja biohajoavasta PLA:sta, sekä kierrätetyistä ja entistä helpommin kierrätettävistä materiaaleista. Toimintamme eettisyys on meille tärkeää, joten tuotteissamme ei käytetä aitoa turkista, ja esimerkiksi siveltimiemme karva on synteettistä. Toivomme voivamme inspiroida luonnolle lempeämpiin valintoihin, joten ekologisten tuotteidemme valikoima kasvaa jatkuvasti.

Tuotteiden ohella uudistamme jatkuvasti myös pakkauksiamme ekologisemmiksi. Olemme esimerkiksi vähentäneet, ja vähennämme jatkuvasti, muovin määrää pakkauksissa. Pyrimme aina pakkaamaan tuotteemme mahdollisimman tehokkaasti pakkausmateriaalien säästämiseksi ja samalla siten, että tuote pysyy hyvänä aina sen valmistuspaikasta kotiisi saakka, jotta siitä olisi sinulle mahdollisimman kauan iloa.

Toimitusketju

Valitsemme valmistuskumppaneiksemme vain amfori BSCI tai muulla kansainvälisesti tunnetulla auditointijärjestelmällä auditoituja tavarantoimittajia. Siten valmistuskumppaneitamme valvotaan säännöllisesti kolmannen osapuolen tekemien auditointien avulla. Se varmistaa, että kumppaniemme toiminta ja työolosuhteet ovat vastuullisia ja noudattavat paikallisia lakeja. Tapaamme yhteistyökumppaneitamme säännöllisesti myös itse ja pyrimme heidän kanssaan pitkäjänteiseen yhteistyöhön. Pisimmät yhteistyösuhteemme ovatkin kestäneet jo yli 20 vuotta.

Huomioimme ympäristön myös tuotteidemme kuljetuksissa ja pyrimme suosimaan mahdollisimman vähäpäästöisiä kuljetusmuotoja. Yksi toimitusketjumme kivijaloista on Vantaalla sijaitseva logistiikkakeskuksemme, joka on ISO 14001 -sertifioitu ja Iberon tavoin osa kotimaista perheyritystä.

Takaisin ylös