Foodin

Foodinin vahvuudet kulminoituvat vahvaan ammattitaitoon: omaan tuotekehitykseen ja tuotantoon. Foodinin tuotteita kehitetään pitkälti sen mukaan mitä asiakkaamme meiltä toivovat ja millaisia tuotteita itse haluamme käyttää. Perustaja Lasse Jalkasen työparina tuotekehityksessä on Foodinilla ollut mukana jo useamman vuoden ajan pitkän linjan ravitsemusasiantuntija Jaakko Halmetoja.

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!

Lue lisää

Näytetään tulokset

FOODIN-TUOTTEET TEKEVÄT MONIN VERROIN HYVÄÄ

  • Tilaamalla tuet paikallista koululuokkaa, urheiluseuraa tai yhdistystä.
  • Olet mukana luomassa terveellisempää välipalakulttuuria lapsille ja nuorille.
  • Nautit laadukkaista tuotteista, joiden kestävän kehityksen mukaisesta alkuperästä voit olla täysin varma
  • Tuet suomalaista käsityötä ja yrittäjyyttä
  • Mahdollistat raaka-aineiden viljelijöille ja heidän perheilleen paremman tulevaisuuden

FOODININ TUOTEKEHITYS JA OMA TUOTANTO

Tuotteiden kehittäminen ja valmistus omassa talossa ja tiimissä varmistavat halutunlaisen lopputuloksen ja luovat työpaikkoja yrityksen kotikaupunkiin. Pelkästään raakasuklaatuotteidemme valmistus luo useamman kokopäiväisen työpaikan tehtaallemme. Oma tuotanto antaa vapautta ja mahdollistaa jopa yksittäisten asiakastoiveiden pohjalta suunniteltujen tuotteiden tekemisen.

ASIAKKAITA KUUNNELLEN

Sitoutuneet asiakkaamme esittävät meille paljon erinomaisia tuotetoiveita. Tämän lisäksi tuotekehitystiimimme etsii ja testailee uusia tuotteita ja ideoita ympäri maailman. 

 

Takaisin ylös