HC OUTWEAR

HC OUTWEAR tuotesuunnittelu tapahtuu suomalaisten suunnittelijoiden toimesta yhteistyössä vaativan testiryhmän kanssa. Tuotekehityksen painopiste on materiaalien tuulen- ja vedenpitävyyden lisäksi tuotteen helppohoitoisuudessa ja käyttömukavuudessa.

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!

Lue lisää

Näytetään tulokset

Kaikki alkoi vuonna 1964 Kokkolasta, vanhasta satamakaupungista, joka on aina ollut tiiviisti kytköksissä merenkulkuun. Vuosisatojen kuluessa täällä on rakennettu satoja purjelaivoja ja käyty kauppaa tervalla. Purjealusten purjeet ja merimiesten vaatteet myrskyäville merille valmistettiin taitavin käsin kaupungin käsityöläisverstaissa.

Ympäröivällä luonnolla, kuten merellä ja saaristolla on aina ollut suuri merkitys rannikkoseutujen asukkaille, jotka ovat oppineet arvostamaan lumoavan kauniita tyyniä iltoja meren äärellä ja toisaalta kunnioittamaan myrskyävän meren voimaa. Sääolosuhteita on ollut turha lähteä haastamaan vaan niihin on ollut sopeuduttava.

 

 

Intohimo luontoon ja sen tarjoamiin elämyksiin on inspiroinut HC OUTWEAR -tuotemerkin syntymistä.

Haastavissa olosuhteissa toimivien asusteiden lisäksi haluttiin luoda hauskoja ja iloisia sadevaatteita lapsille. Suomen maantieteellinen sijainti ja vuodenaikojen vaihtelu asettavat erityisvaatimuksia myös lasten pukeutumiselle. Tänä päivänä valikoimasta löytyy kattavasti vaatteita ja asusteita kylmään ja kosteaan säähän ihan koko perheelle.

Tuotteet suunnitellaan ja testataan edelleen Kokkolassa. Asetamme tuotteille ja yhteistyökumppaneille korkeat laatukriteerit, ja valvomme että hyviä eettisiä periaatteita noudatetaan.

Filosofiamme on nauttia ulkoilusta jokaisena päivänä säästä huolimatta. Kiinnitämme huomiota pukemisen helppouteen ja turvallisuuteen, laatua unohtamatta. Tuotteissamme on kaikki tarvittava, ilman mitään ylimääräistä. Meille on tärkeää huolehtia myös ainutlaatuisesta luonnosta ympärillämme ja kuljemmekin askel askeleelta kohti ekologisempaa huomista. Luotettavuus on toimintamme perusta, jonka varaan rakennamme tulevaisuuttamme.

Ulkoilun iloa säällä kuin säällä!

www.hanscompany.fi 

 
Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
 

Takaisin ylös