Lasten trikoopipo: Autopipo ja Flora-pipo

Suosittelemme lasten lämmintä trikoopipoa sinulle, joka arvostat laatua ja käytännöllisyyttä talvipukeutumisessa. Trikoopipo on monikäyttöinen ja sopii hyvin myös kypärän alle. Pipossa on lämmin fleece-vuori. Tämä lasten pipo on materiaaliltaan hengittävä ja ihanan pehmeä käyttää. Hauska kuviointi on yleensä lapselle mieleinen. Niin ja plussaa trikoopipoissahan on se, että ne eivät taatusti kutita!

Pipo pysyy hyvin päässä ja sopii vaikka kypärän alle. Sopii noin 3-10 vuotiaille lapsille. 

  • materiaali: 95% puuvilla / 5% elastaani
  • vuori: 100% polyesteri

 

Lasten Soccer-pipo

Sporttisessa SOCCER-pipossa on joustava neulos ja hauska tupsu. Pipo pysyy hyvin paikallaan kovassakin menossa ja on hengittävä. Materiaalina nopeasti kuivuva akryyli. Neulepipo sopii noin 3-6 vuotiaille lapsille.

Suosittelemme tätä lasten neulepipoa sinulle, joka arvostat laatua ja käytännöllisyyttä pukeutumisessa. Pipo on joustavaa neulosta ja siinä on tupsu. Tämä lasten pipo on materiaaliltaan erittäin hyvin kulutusta kestävää neulosta.

  • Koko: pipo sopii noin 3-6 vuotiaille lapsille.
  • Materiaali on nopeasti kuivuvaa ja kevyttä, 100% akryyliä.

 

 

Jotta pipo varmasti säilyisi pitkään hyvänä, seuraa tuotetta pestessäsi ja kuivatessasi tuotteen hoito-ohjeita. Suosittelemme hellävaraista konepesua 30:ssä C-asteessa valkaisuaineettomalla pesuaineella. Huuhteluainetta ei tarvita. Koneellinen kaappi- ja rumpukuivauksen sijasta suositamme kuivatusta huoneen lämmössä.

 

HC Outwear®
HC Outwear®-tuotemerkki on suomalainen. Tuotteet suunnitellaan alusta loppuun Suomessa, testaus ja laatukontrolli on korkeaa tasoa. Vettähylkivissä tuotteissa ei käytetä ympäristölle haitallisia PFC-yhdisteitä. Emme myöskään käytä sadeasuissa terveydelle vahingollista PVC-muovia.

Malli

Flora-pipo, Autopipo, Soccer-pipo

HC OUTWEAR / Lasten pipo (Valitse malli)

6,90

Tuki tiimille: 2,50 €

Iloinen ja lämmin lasten pipo sopii hienosti välikauteen ja pysyy hyvin päässä.

  • Autopipo ja flora-pipo ovat valmistettu mukavasta trikoosta ja niissä on ohut fleecevuori. Materiaali: 95% puuvilla / 5% elastaani. Vuori: 100% polyesteriä. Sopii noin 3-10 vuotiaille lapsille. 
  • Soccer-tupsupipon materiaali on nopeasti kuivuvaa ja kevyttä, 100% akryyliä. Neulepipo sopii noin 3-6 vuotiaille lapsille.
Tyhjennä

HC OUTWEAR

HC OUTWEAR tuotesuunnittelu tapahtuu suomalaisten suunnittelijoiden toimesta yhteistyössä vaativan testiryhmän kanssa. Tuotekehityksen painopiste on materiaalien tuulen- ja vedenpitävyyden lisäksi tuotteen helppohoitoisuudessa ja käyttömukavuudessa.

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
Lue lisää