Heijastava pipo painatuksella!

Printti on suunniteltu suureksi, jotta heijastus on mahdollisimman tehokas: printin halkaisija vaihtelee jopa 14-19cm väliltä. Rento ja muodikas pipo on malliltaan myssymäinen: sen voi rypyttää trendikkäästi niskaan. Pipon printti on selkeä ja näkyvä.

Valitse pipon koko oikein:

 • SUURI:  sopii 54-66cm päähän.  Suosittelemme tätä kokoa nuorille (+ 8-vuotiaat) ja aikuisille.
 • PIENI:  sopii 50-56cm päähän.  Suosittelemme tätä kokoa lapsille (3-7v.).

Huomioithan, että lapsen ja aikuisenkin pään ympärys voi vaihdella suuresti huolimatta iästä. Jollekin 3-vuotiaalle aikuisen koko on pareampi, jollekin 10-vuotiaalle pienempi koko on parempi.

  Jokaisessa perheessä kipuillaan syksyisin heijastinten käytöstä. Kokemuksemme mukaan on mukavinta, kun heijastavuus on integroitu suoraan vaatetukseen. Heijastin ei voi unohtua eteisen hyllylle tai pudota koulumatkalla, kun se on pintana tuotteessa. Heijastavia pipoja on lasten ja nuorten mukava käyttää, kun printin saa valita itse. Valikoimastamme löytyy varmasti kaikille lempipipo!

  *Huomioithan, että pipon heijastava pinta näkyy vain yhteen suuntaan, eikä siksi voi korvata virallista henkilösuojainta. Käytäthan lisäksi aina virallista heijastinta.

  Heijastavan pipon materiaali & pesuohjeet

  Laadukas heijastava pipo  on valmistettu pehmeästä ja laadukkaasta puuvillasta (260g). Materiaali on joustavaa, mutta tiivistä ja kiinteää. Trikoo pitää muotonsa hyvin pesusta toiseen. Trikoopipo on valmistettu kaksinkertaisesta puuvillasta. Pipon huippu on 6-osainen, mikä takaa kauniin muodon.

   

  Monikäyttöinen Heijastava Pipo

   

  Materiaali:   95% puuvillaa, 5% elastaania

  Pesuohjeet:   Hienopesu alhaisessa lämpötilassa. Pipo ja heijastava kuva voidaan silittää matalalla lämmöllä. Ilmakuivaus matalassa lämpötilassa. Älä käytä valkaisuaineita sisältäviä pesuaineita tai huuhteluaineita.

  Heijastavan pipon pesuohje

  cMe Reflective ™ on suomalainen tuotemerkki

  cMe Reflective™ tarjoaa korkealaatuisia heijastavia asusteita. Tuotteet on suunniteltu Suomessa ja painatus tehdään Suomessa.

  Heijastavat trikoopipot cMe Reflective

   

  Asiasanat:   heijastava pipo, heijastava pipo lapselle

  Heijastava pipo on erinomainen tuote varainhankintaan, jokaiselle löytyy varmasti lempipipo valikoimastamme.

  Varainhankinnalla mahdollistetaan niin paljon, niin monelle. Koululuokat, joukkueet, urheiluseurat, päiväkodit ja erilaiset yhdistykset keräävät jatkuvasti varoja rahoittaakseen vapaaehtoisvoimin pyöritettävää toimintaansa. Ostamalla varainhankinnan tuotteita, vaikutat positiivisesti!

  Paino 0,060 kg
  Koko

  SUURI, PIENI

  Väri

  Musta, Harmaa, Valkoinen, Sininen, Punainen, Roosa

  Printti

  Lumi, Tähti, Jalkapallo, Pöllö, Yksisarvinen, Ananas, Gamer, Hiiri, Jääkiekko, Kruunu, Monsteri, Mopsi, Musiikki, Muste, Ötökkä, Raidat, Rattaat, Ruusu, Söpö, Tassu,  Timantti, Pahis, Pääkallo, Luistimet, OM (jooga)

  cMe Reflective / Heijastava Pipo (Valitse printti, väri ja koko!)

  22,00

  Tuki tiimille: 4,00 €

  Heijastava pipo printillä on laadukas ja vahvasti heijastava.

  Valitse koko:

  • SUURI:  sopii 54-66cm päähän. 
   Suosittelemme tätä kokoa nuorille (+ 8-vuotiaat) ja aikuisille.
  • PIENI:  sopii 50-56cm päähän.
   Suosittelemme tätä kokoa lapsille (3-7v.).

  Paranna näkyvyyttä hämärässä ja pimeällä tilaamalla itsellesi ja läheisillesi heijastavat pipot!

  Tyhjennä

  cMe Reflective

  Suomalainen cMe Reflective® on erikoistunut heijastaviin tuotteisiin. Valikoiman tuotteet ovat laadukkaita ja vahvasti heijastavia, ne sopivat erityisen hyvin Suomen moninaiseen syksyyn ja talveen. Heijastavat tuotteet sopivat erinomaisesti varainhankintaan, sillä turvallisuutta on aina ilo suositella.

  Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
  Lue lisää