Heijastava panta painatuksella

Heijastava printti on suunniteltu suureksi, jotta heijastus on mahdollisimman tehokas. Pannassa käytetään samaa printtikokoa kuin pipossa, jolloin kuvasta osa leikkautuu pois. Sporttinen ja tyylikäs panta sopii niin aktiiviliikkujalle, luistelijalle, jalkapalloilijalle kuin kevyeen viileän sään ulkoiluun. Panta painetaan käsityönä Suomessa, jokainen tuote on siksi yksilöllinen.

Yksi koko sopii kaikille

 • Panta sopii kaikille noin 10-vuotiaasta ylöspäin.
 • Pannan mitat ovat 25x9cm (+/- 1cm).
 • Kaksinkertainen trikoo
 • 95% puuvillaa, 5% elastaania

   

  Jokaisessa perheessä kipuillaan syksyisin heijastinten käytöstä. Kokemuksemme mukaan on mukavinta, kun heijastavuus on integroitu suoraan vaatetukseen. Heijastin ei voi unohtua eteisen hyllylle tai pudota koulumatkalla, kun se on pintana tuotteessa. Heijastavia pantoja on nuorten ja aikuisten mukava käyttää, kun printin saa valita itse.

   

   

  *Huomioithan, että pannan heijastava pinta näkyy vain yhteen suuntaan, eikä siksi voi korvata virallista henkilösuojainta. Käytäthan lisäksi aina virallista heijastinta.

  Materiaali & pesuohjeet

  Laadukas heijastava panta  on valmistettu pehmeästä ja laadukkaasta puuvillasta (260g). Materiaali on joustavaa, mutta tiivistä ja kiinteää. Trikoo pitää muotonsa hyvin pesusta toiseen. Trikoopanta on valmistettu kaksinkertaisesta puuvillasta.

   

  Monikäyttöinen Heijastava Pipo

   

  Materiaali:   95% puuvillaa, 5% elastaania

  Pesuohjeet:   Hienopesu alhaisessa lämpötilassa. Panta ja heijastava kuva voidaan silittää matalalla lämmöllä. Ilmakuivaus matalassa lämpötilassa. Älä käytä valkaisuaineita sisältäviä pesuaineita tai huuhteluaineita.

  Heijastavan pipon pesuohje

  cMe Reflective ™ on suomalainen tuotemerkki

  cMe Reflective™ tarjoaa korkealaatuisia heijastavia asusteita. Tuotteet on suunniteltu Suomessa ja painatus tehdään Suomessa.

  Heijastavat trikoopipot cMe Reflective

   

  Asiasanat:   heijastava panta, pääpanta

  Heijastava panta on erinomainen tuote varainhankintaan, jokaiselle löytyy varmasti heijastava panta valikoimastamme.

  Varainhankinnalla mahdollistetaan niin paljon, niin monelle. Kaikilla perheillä ei ole tasavertaisia mahdollisuuksia harrastaa. Koululuokat, joukkueet, urheiluseurat, päiväkodit ja erilaiset yhdistykset keräävät jatkuvasti varoja rahoittaakseen toimintaansa. Vapaaehtoisvoimin pyöritettävä toiminta vaatii talkoohenkeä meiltä kaikilta. Ostamalla varainhankinnan tuotteita, vaikutat positiivisesti!

  Paino 0,060 kg
  Väri

  Musta, Harmaa, Valkoinen, Sininen, Punainen, Roosa

  Printti

  Tähti, Timantti, Lumi, Tassu, Ruusu, Kruunu, Hiiri, Jalkapallo, Luistimet, Jääkiekko, Raidat, Muste

  cMe Reflective / Heijastava Panta aikuisille ja lapsille (Valitse väri ja printti!)

  18,90

  Tuki tiimille: 3,50 €

  Paranna näkyvyyttä hämärässä ja pimeällä tilaamalla itsellesi ja läheisillesi heijastava panta!

  Heijastava panta printillä on laadukas ja vahvasti heijastava.

  • Valitse väri ja printti.
  • Panta sopii kaikille noin 10-vuotiaasta ylöspäin.
  • Pannan mitat ovat 25 x 9 cm (+/- 1cm).
  • Kaksinkertainen trikoo
  • 95% puuvillaa, 5% elastaania
  Tyhjennä

  cMe Reflective

  Suomalainen cMe Reflective® on erikoistunut heijastaviin tuotteisiin. Valikoiman tuotteet ovat laadukkaita ja vahvasti heijastavia, ne sopivat erityisen hyvin Suomen moninaiseen syksyyn ja talveen. Heijastavat tuotteet sopivat erinomaisesti varainhankintaan, sillä turvallisuutta on aina ilo suositella.

  Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
  Lue lisää