Olen loistava

Olen loistava valmistaa koruja, asusteita ja pieniä kodin sisustustuotteita. Valmistamme kaikki puiset tuotteemme itse pajallamme Helsingissä. Meille on tärkeää tuoda esille sanomaa, että jokainen on hyvä sellaisena kuin on.

Lue lisää

Näytetään tulokset (19 kpl)

Meidän tarina

Olen loistava valmistaa koruja, asusteita ja pieniä kodin sisustustuotteita sekä heijastavia tuotteita.

Olen loistava sai alkunsa syksyllä 2018 heijastimien verkkokaupasta. Olin havainnut jalankulkijoiden käyttävän verrattain harvoin heijastavia tuotteita ja halusin kehittää erilaisia tapoja lisäämään näkyvyyttä liikenteessä. Sain “hauskan” ajatuksen heijastimesta, jossa lukisi Olen loistava. Siitä se ajatus sitten lähti. Pyrinkin luomaan hauskoja heijastimia, jotka kulkisivat hieman kuin itsestään mukana jokapäiväisessä arjessa. Kangaskassit ja pipot kuuluvat varmasti monen syksyiseen varustukseen vaikkapa kauppamatkalla.

Minulle ja meille on tärkeää tuoda esille sanomaa, että jokainen on hyvä sellaisena kuin on. Sosiaalisen media luoma paine asettaa monelle lapselle ja nuorelle ja aikuisellekin turhia paineita ulkonäöstä ja omakuvasta. Siinäkin yhteydessä yrityksen nimi toimii loistavana muistutuksena jokaiselle.

Keväällä 2019 valikoimamme laajentui puisiin, suomalaisesta sertifioidusta koivuvanerista valmistettuihin koruihin, asusteisiin ja kodin sisustustuotteisiin. Valmistamme kaikki puiset tuotteemme itse pajallamme Helsingissä. Tuotteemme on suunniteltu sopimaan niin nuorille kuin vanhemmillekin.

Olen loistavan arvot ovat:

  • Leikkisyys
  • Ekologisuus
  • Käytännöllisyys
  • Jokainen on hyvä

Terveisin

Johannes
Olen loistavan perustaja

Takaisin ylös