Emendo

Suomalaisen Emendon sauna- ja wellness -tuotteet ovat tuttuja suomalaisille jo yli 20 vuoden ajalta. Saunominen ja hyvinvointi on meille sydämenasia ja haluammekin tuotteidemme avulla tarjota hyvää oloa ja rentoutumista.

Kehitämme tuotteita, joiden avulla on mahdollista irtautua arjesta ja kiireestä sekä nauttia rentouttavista sauna- ja hemmotteluhetkistä.

Lue lisää

Näytetään tulokset (10 kpl)

Vastuullisuus näkyy mm. tuotteidemme ympäristöystävällisyydessä

Emendo Oy on suomalainen sauna- ja hyvinvointituotteisiin keskittynyt yritys.

Meille on tärkeää kehittää uusia ja mielenkiintoisia tuotteita käyttämällä luonnonmukaisia raaka-aineita ja materiaaleja. Saunatuotteemme ovat olleet markkinoilla yli kaksikymmentä vuotta ja ne ovat tulleet tunnetuksi koivunlehti-ilmeestään. Saunatuotteissa olemme Suomen markkinajohtaja. Wellness-tuotteista suosituiksi ovat nousseet mm. Himalaja-sarjan tuotteet sekä ihanat vehnätyynyt.

Toiminnassamme tärkeää on raaka-aineiden perusteellinen tunteminen ja tarkka laadunvalvonta sekä ympäristöystävällisyys. Käytämme tuotteissamme raaka-aineena mahdollisimman paljon 100% eteerisiä öljyjä sekä tutkimme jatkuvasti mahdollisuuksia hyödyntää yhä enemmän uusiutuvia, kierrätettyjä ja kierrätettäviä materiaaleja.

Takaisin ylös