UKK

Usein Kysytyt Kysymykset

 

Varainhankkijaksi rekisteröityminen ja tiimisivun luominen

Kysymys: Maksaako rekisteröityminen jotain tai velvoittaako se johonkin?
Vastaus: Ei, varainhankinta TueTiimiä.fi sivustolla on teille täysin ilmaista, riskitöntä ja kaikista pakoista vapaata.

Kysymys: Voinko muokata tiimisivumme tietoja (kuvaa, otsikkoa, esittelytekstiä, tavoitesummaa, kampanjan kestoa) sivun luomisen jälkeen?
Vastaus: Voitte muokata kaikkia tiimisivunne tietoja missä vaiheessa kampanjaanne tahansa. Voitte esimerkiksi nostaa tavoitesummaanne, jos näyttää siltä, että kampanja on onnistumassa yli odotusten.

Varainhankinta käytännössä

Kysymys: Millä tavoin meidän kannattaa markkinoida varainhankintakampanjaamme?
Vastaus: Paras tapa on jakaa oman tiimisivunne suoraa linkkiä esimerkiksi tekstiviestillä, Whatsappilla, messengerissä, sähköpostilla, omilla Facebook-sivuilla jne kaikille tuntemillenne ihmisille.

Kysymys: Mitä jos tukija unohtaa syöttää tiimimme koodin ostoskorissa?
Vastaus:  Jos tukija on ennen ostosten tekoa vieraillut tiimisivullanne, tuki kirjautuu oikein myös ilman tiimikoodin syöttämistä affiliate-evästeen ansiosta. Mikäli tuki syystä tai toisesta ei kirjautuisi (tukija on poistanut evästeet ja sen lisäksi jättänyt tiimikoodin lisäämättä), lähetämme tukijalle automaattisen sähköpostin, jossa tiedustelemme, mille tiimille ostaja halusi tukisumman ohjata. Tuki saadaan lisättyä tiimillenne helposti myös jälkikäteen.

Tuotteiden ostaminen

Kysymys: Voinko ostaa mitä tahansa tuotteita ja ohjautuuko kaikista tuotteista tukisumma haluamalleni tiimille?
Vastaus: Kyllä, kaikista verkkokaupan tuotteista ohjataan kunkin tuotteen kohdalla esitetty tukisumma ostajan valitsemalle tiimille. Voit tilata niin monia tuotteita kuin haluat!

Kysymys: Mitä maksutapoja on?
Vastaus: Voit maksaa ostoksesi turvallisesti Paytrailin tarjoamilla maksutavoilla: Pankkikortti, luottokortti, verkkopankki, lasku, osamaksu, Mobilepay.

Tuotteiden toimitus ja palautus

Kysymys: Paljonko tuotteiden toimituskulut ovat?
Vastaus: Yli 70 € tilaukset toimitetaan aina postikuluitta! Toimituskulut riippuvat saatavilla olevista ja valitusta toimitustavasta.

  • Postin Pikkupaketti 2,90 €.
  • Noutopiste alk. 3,90 €
  • Matkahuolto kotiintoimitus 8,90 €.
  • Osa tuotteista toimitetaan ilman postikuluja, mm. sähköpostiin toimitettavat lahjakortit ja “Ilmainen toimitus” -statuksen tuotteet.

Kysymys: Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla palautusoikeutta?
Vastaus: Tuotteilla on normaali kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus tilauksen vastaanottamisesta. Tuotteiden tulee olla alkuperäisessä kunnossa ja käyttämättömiä. Ensimmäinen palautuskierros on aina maksuton.

Komissiot

Kysymys: Jos tukija palauttaa tilaamansa tuotteen, mitä tiimimme komissiolle tapahtuu?
Vastaus: Mikäli asiakas palauttaa tuotteen, tuotteen komissio vähennetään tiiminne keräyssaldosta.

Kysymys: Miten ja milloin keräämämme varat tilitetään?
Vastaus: Kampanjan päätyttyä tiiminvetäjä tekee tilityspyynnön tiiminvetäjän hallinnasta. Tuotot maksetaan osoittamallenne pankkitilille viikon kuluessa.

Kysymys: Miten pystytte maksamaan niin suuria tukisummia tuotteista?
Vastaus: Verkkokaupassa mukana olevat yhteistyöyritykset haluavat omalta osaltaan olla mukana tukemassa suomalaista koulu-, harrastus- ja yhdistystoimintaa.

Uuden kampanjan järjestäminen

Kysymys: Haluamme järjestää uuden kampanjan, miten se tapahtuu?
Vastaus:  Uuden varainhankintakampanjan järjestäminen on todella helppoa! Teidän tarvitsee ainoastaan muuttaa tiimisivullenne uudet kampanjapäivät. Koska tiimisivunne laskuri ja vieraskirja näyttävät ainoastaan kulloinkin asetettujen kampanjapäivien välillä tulleet tilaukset, päivien muuttaminen tyhjentää laskurin ja vieraskirjan, ja voitte aloittaa varainhankinnan jälleen puhtaalta pöydältä. Viestit ja tukisummat eivät kuitenkaan katoa minnekään. Jos muutat päivämäärät takaisin, viestit ja tukisummat tulevat takaisin näkyviin.

Myös tiimikoodinne pysyy samana, ellette jostain syystä halua muuttaa sitä.

Varainhankinta ja verotus

Kysymys: Onko varainhankinnalla kerätty tuotto verovapaata tuloa?
Vastaus: TueTiimiä.fi Varainhankinnalla hankitut tuotot ovat koululuokalle, urheiluseuralle ja muulle yleishyödylliselle yhteisölle verovapaata tuloa, kunhan toimitaan verottajan ohjeiden mukaisesti. Lue lisätietoja verotusohjeestamme.

Takaisin ylös