Benni Oy

Suomalaisen Benni Oy:n lemmikkipedit valmistetaan 100% orgaanisesta, ekologisesta ja kemikaalittomasta luonnollisesta villasta, joka edistää lemmikkisi unen laatua villamateriaalin lämmönsäätelyn ansiosta.

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!

Lue lisää

Näytetään tulokset (3 kpl)

Miksi valita 100 % villaa sisältävä lemmikkipeti?

Materiaalina villa on erinomainen valinta kaiken kokoisille koirille sekä myös kissoille jo pelkästään villan lämmönsäätelyn sekä kosteutta sitovan ominaisuuden vuoksi. Luonnonkuituna villa on myös ekologinen ja kestävä valinta, ja se sopii moneen käyttöön ja tarkoitukseen!

Miksi siis valita villa? Listasimme muutamia tärkeimpiä asioita villan ominaisuuksista:

1. Kestävä ja paloturvallinen.

Villaiset tuotteet ovat hyvin pitkäikäisiä, koska villakuitu kestää hyvin kulutusta ja käyttöä, mikä tekee siitä erinomaisen materiaalin lemmikkien leluihin, peteihin sekä myös muihin käyttötavaroihin. Tämän lisäksi villan kuitujen sisältämän luonnollisen kosteuden ansiosta villa vaatii palamiseen paljon happea, joten villa on hyvin paloturvallinen.

2. Ekologinen materiaali.

Biohajoava villa on yksi ympäristöystävällisimmistä materiaaleista, koska se myös maatuu. Villan hyvä kestävyys tarkoittaa myös sitä, että villasta tehtyjä käyttötavaroita ei tarvitse vaihtaa uusiin, koska ne säilyttävät muotonsa ja luonnollisen värinsä, ja kestävät kovassakin käytössä.

3. Allergiaystävällinen valinta.

Villa on luonnonkuituna materiaali, joka ei sisällä kemikaaleja, eikä myöskään allergisoivaa pölyä. Villa on antistaattista, eli se ei tällöin kerää ympäristön pölyä itseensä. Hengittävän ominaisuutensa ansiosta villa haihduttaa kosteutta, minkä takia home tai bakteerit eivät viihdy villaisessa tavaroissa, kankaissa tai leluissa. Villakuitu myös sitoo epäpuhtauksia huoneilmasta, mikä puhdistaa sisäilmaa luonnollisesti.

4. Ehkäisee hajuhaittoja.

Villa on luonnostaan antibakteerinen luonnonmateriaali, joka pysyy raikkaana pitkään.

5. Helppo puhdistaa.

Villan kuidun ominaisuuksiin kuuluu suojaava kerros, joka estää lian imeytymisen kuituun. Siten villan puhtaanapito on erittäin helppoa: näkyvän lian voi kevyesti putsata kosteutetulla liinalla!

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!

Takaisin ylös