cMe Reflective

Suomalainen cMe Reflective® on erikoistunut heijastaviin tuotteisiin. Valikoiman tuotteet ovat laadukkaita ja vahvasti heijastavia, ne sopivat erityisen hyvin Suomen moninaiseen syksyyn ja talveen. Heijastavat tuotteet sopivat erinomaisesti varainhankintaan, sillä turvallisuutta on aina ilo suositella.

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!

Lue lisää

Näytetään tulokset (16 kpl)

Turvallisuutta on aina ilo suositella! Satoipa Suomessa vettä, lunta, räntää tai rakeita, koko perhe voi pukeutua mukavasti cMe Reflective® heijastaviin tuotteisiin. Vahvasti heijastavien tuotteiden joukossa on myös vedenpitäviä käsineitä, joille löytyy paikkansa välikauden vaihteleviin keleihin.

Heijastava pipo omalla printillä

cMe Reflective heijastavat pipot ovat suosittuja varainhankinnassa. Löydät helposti lempipiposi yhdistämällä iloa tuovan printin lempiväriisi. Heijastava pipo lumihiutaleella, pääkallolla vai peliohjaimella? Heijastavan materiaalin pinta-ala on todella suuri, parhaan mahdollisen näkyvyyden luomiseksi.

Kovempiin pakkasiin kannattaa tilata heijastava neulospipo, tupsulla tai ilman. Nämä heijastavat pipot ovat ihanan pehmeitä ja lämpimiä. Materiaali on nopeasti kuivuvaa.

Vedenpitävät & Heijastavat hanskat lapsille ja aikuisille

Suositut vedenpitävät ja heijastavat hanskat sopivat koko perheelle: kokoja on saatavilla 2-vuotiaasta aina miesten XXL-kokoon. cMe Reflective tuotteet ovat laadukkaita ja todella suosittuja. Vedenpitävä kalvo pitää kosteuden poissa kelissä kuin kelissä. Lämmin Thinsulate pitää ihon lämpimänä kovillakin pakkasilla.

Loistavaa varainhankintaa!

Luonnollisesti heijastavat, lämpimät ja vedenpitävät asusteet ovat täydellisiä varainhankinnan tuotteita. Erityisesti syys- ja talvikaudella, kun suomalainen talvi haastaa vanhemmat jokavuotiseen otteluun. Kuinka pidetään lapset ja nuoret lämpimänä JA kuivana?

Suomalainen cMe Reflective® tarjoaa heijastavia tuotteita, jotka ymmärtävät pohjoismaisia olosuhteita. Tutustu heijastavaan tuotevalikoimaan ja löydä omat lempituotteesi. Kerro heijastavista tuotteista omalle verkostollesi ja huomaat, kuinka helppoa varainhankinta näillä tuotteilla on!

Takaisin ylös