Heijastava turvaliivi puetaan päälle samoin, kuin nostaisit repun selkään. Kiinnitys on edessä ja säätäminen sopivaksi on helppoa.

Liivi sopii koululaiselle, nuorelle sekä aikuisille miehille ja naisille. Turvaliivi ja heijastavat käsinauhat on helppoa pukea ulkoiluvaatteen päälle. Joustoa löytyy niin, että voit pukea tämän helposti alkusyksynä kevyen neulepaidan kanssa ja saman liivin voi säätää myös untuvatakin päälle.

Suuri säätövara
Heijastavassa liivissä säätövara on todella suuri.

  • Liivin vyötärön ympärys on lepotilassa 52-100cm, venytettynä jopa 160cm.
  • Käsivarsinauhan pituus on 40cm, venytettynä jopa 70cm.

Heijastavan turvaliivin väri on neutraalin musta ja se sopii siksi useimmille käyttäjille. Malli on sukupuolineutraali.

Pakkaus sisältää:

  • 1x heijastava turvaliivi
  • 2x heijastava käsinauha

Tämä setti sopii erinomaisesti varainhankintaan. Tuotetta on helppo suositella paitsi perheille, myös yrityksille liikelahjaksi, yrityslahjaksi tai vaikka joululahjaksi yrityksen työntekijöille. Tämä on huomaavainen lahja myös lähipiiriin. Miksei myös käytännöllinen ja välittävä muistaminen vaikka opettajalle tai päiväkodin ohjaajalle?

 

Paino 0,060 kg

cMe Reflective / Heijastava turvaliivi + käsinauhat 2kpl

14,90

Tuki tiimille: 2,50 €

Ulkoiletko? Turvaliivi on tärkeä tuote, joka parantaa näkyvyyttäsi liikenteessä: koulumatkalla, työmatkalla, pyöräillessä tai vaikka koiralenkillä.

  • ONESIZE – joustava koko: sopii nuorille, naisille ja miehille.
  • Paketissa heijastava liivi ja heijastavat käsinauhat (2kpl)

Varastossa

cMe Reflective

Suomalainen cMe Reflective® on erikoistunut heijastaviin tuotteisiin. Valikoiman tuotteet ovat laadukkaita ja vahvasti heijastavia, ne sopivat erityisen hyvin Suomen moninaiseen syksyyn ja talveen. Heijastavat tuotteet sopivat erinomaisesti varainhankintaan, sillä turvallisuutta on aina ilo suositella.

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
Lue lisää