Uudelleenkäytettävät SILIKONIPILLIT, parempi valinta. Kestävät kulutusta.

Pakkauksessa on 6kpl kurvikkaita ja värikkäitä silikonipillejä, pellavapussissa. Pituutta pilleillä on 215mm. Pillien pesua näppäröittää mukana tuleva pesuharja. Pillejä on pakkauksessa 6 eri väristä, lila, pinkki, vaaleanpunainen, vaaleansininen, keltainen, vihreä ja tummemman sininen.

Pillien halkaisija on 8mm, niillä juo sutjakasti mehut, kaakaot, sekä notkean raikkaat pirtelöt ja smoothiet. Värikkäät pillit on kätevä pakata eväskassiin mukaan ja juoda kesäisessä säässä raikasta mehua.

Pehmeää materiaalia on helppo leikata lyhemmäksi jos on tarve.

Kestävä kuluttaminen on ekovelvollisuus, joka kuuluu meistä jokaiselle. Kertakäyttötuotteiden sijaan valitaan uudelleenkäytettäviä vaihtoehtoja, esim. silikonipillit, muovisten sijaan.

Silikonipillit on loistava varainhankinnan tuote, koska kukapa ei pillejä tarvitsisi joskus ja nämä ovat oiva vaihtoehto juuri kertakäyttöisyydelle.

 

Paino 0,060 kg

Lovin / Silikonipillit

17,90

Tuki tiimille: 3,50 €

Silikonipillit kestävät kulutusta ja nämä on helppo pitää puhtaana. Mukana tulee pesuharja. Pehmeät pillit sopivat hyvin lasten suuhun eikä satuta hampaita. Toimitetaan pellavapussissa.

Pakkauksessa 6kpl silikonipilliä.

Varasto loppu

Lovin.fi

Sisustus- ja lifestylemyymälä Lovin.fi on mukana TUETIIMIÄ.FI varainhankinnassa tuotteilla, joista on iloa aktiivisille lapsiperheille. Lovin tarjoaa kauniita ja käytännöllisiä tuotteita, joista on iloa pitkään!

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
Lue lisää