Upeat jouluaiheiset värityskuvat itselle tai lahjaksi!

Tämä ladattava tuote toimitetaan toimituskuluitta!

Kaipaatko rentouttavaa tekemistä joulun odotukseen tai joulun ajaksi? Tässä sinulle väritettävää heti, tarvitset ainoastaan printterin. Tulostettavassa värityskirjassa on 10 valloittavan ihanaa jouluaiheista värityskuvaa.

Voit ladata värityskirjan A4-kokoisena pdf-tiedostona heti kun olet maksanut tilauksen.

Värityskirjan kuvia saat tulostaa omaan henkilökohtaiseen käyttöösi rajattomasti. Tiedostoa ei saa luovuttaa eteenpäin paitsi lahjaksi ostettaessa. Tämän kirjan kuvia ei saa myöskään julkaista, myydä eteenpäin tai käyttää markkinointimateriaaleissa. Somekuvia saat värittämispuuhista ja väritetyistä kuvista toki, ja mielellään, laittaa näytille. Käytä Instagramissa aihetunnistetta #värityskuvakauppa niin kuvasi mahdollisesti jaetaan @paivivesala_art -tilillä.

Sisältää alv 10 %.

Taiteilija Päivi Vesala / Tulostettava värityskirja Joulu

4,50

Tuki tiimille: 2,00 €

10 ihanaa taiteilija Päivi Vesalan piirtämää jouluaiheista värityskuvaa.

  • Voit ladata tuotteen A4-kokoisena pdf-tiedostona heti kun olet maksanut tilauksen.
  • Kuvia saat tulostaa omaan henkilökohtaiseen käyttöösi rajattomasti.
  • Ilmainen toimitus!

Päivi Vesala

Voimaannuttavia suomalaisen taitelijan Päivi Vesalan värityskuvia hyvinvointiin ja rentoutumiseen. Täältä löydät paljon ihania tulostettavia väritysjuttuja niin aikuisille kuin lapsille. Ladattavat tuotteet toimitetaan aina ilman toimituskuluja!

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
Lue lisää

Lisää tuotteita samalta tuotemerkiltä