Kiitollisuudella kohti joulua!

Tämä ladattava tuote toimitetaan toimituskuluitta!

Jokaiselle päivälle on pieni kirjoitustila sekä kaunis yksityiskohta Tietoisuuden värityskuvasta. Mukana on myös ennen julkaisemattomia kuvia. Kirjoita kiitollisuuden aiheesi ja väritä kuva. Kiitollisena pysyt helpommin virittyneenä hyvään energiaan. Tietoisuuden värityskuvia värittämällä voit luoda yhteyden universaaliin tietoisuuteen sekä omaan sisäiseen viisauteesi. 

Tietoisuus-sarja on:

  • Uuden ajan värityskuvia, jotka valaisevat sinua henkisellä polullasi.
  • Viestejä universumilta, jotka tulkitset juuri oikealla tavalla.
  • Oman sisäisen voiman ja viisauden löytämistä.

Tulostettavassa kiitollisuusjoulukalenterissa on 9 sivua.

Voit ladata värityskirjan A4-kokoisena pdf-tiedostona heti kun olet maksanut tilauksen.

Värityskirjan kuvia saat tulostaa omaan henkilökohtaiseen käyttöösi rajattomasti. Tiedostoa ei saa luovuttaa eteenpäin paitsi lahjaksi ostettaessa. Tämän kirjan kuvia ei saa myöskään julkaista, myydä eteenpäin tai käyttää markkinointimateriaaleissa. Somekuvia saat värittämispuuhista ja väritetyistä kuvista toki, ja mielellään, laittaa näytille. Käytä Instagramissa aihetunnistetta #värityskuvakauppa niin kuvasi mahdollisesti jaetaan @paivivesala_art -tilillä.

Taiteilija Päivi Vesala / Tulostettava kiitollisuusjoulukalenteri

4,50

Tuki tiimille: 2,00 €

Suomalaisen taiteilijan Päivi Vesalan laatima kiitollisuusjoulukalenteri tarjoaa 24 päivälle rentouttavaa värityspuuhaa sekä tilaa omille ajatuksille.

  • Voit ladata värityskirjan A4-kokoisena pdf-tiedostona heti kun olet maksanut tilauksen.
  • Värityskirjan kuvia saat tulostaa omaan henkilökohtaiseen käyttöösi rajattomasti.
  • Ilmainen toimitus!

Päivi Vesala

Voimaannuttavia suomalaisen taitelijan Päivi Vesalan värityskuvia hyvinvointiin ja rentoutumiseen. Täältä löydät paljon ihania tulostettavia väritysjuttuja niin aikuisille kuin lapsille. Ladattavat tuotteet toimitetaan aina ilman toimituskuluja!

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
Lue lisää