JÄRJESTÄ IKIMUISTOISET JUHLAT!

”Hyppää mukaan kylän kummajaisten kokoontumiseen ja vuosisadan karmivimpiin juhliin. Siellä kiilusilmäiset hirviöt laittavat jalalla koreasti ja notkuvat noitapöydän antimet odottavat herkuttelijoita sormipalojen äärellä.” Järjestä karmaisevat Halloween juhlat lapsille helposti digitaalisen juhlapaketin avulla!

HALLOWEEN JUHLAPAKETIN KUVAUS

Digitaalinen paketti sisältää 30-sivuisen juhlaoppaan valmiine ohjelma-, koristelu- ja tarjoiluehdotuksineen sekä tulostettavan koristelupaketin. Voit hyödyntää paketin sellaisenaan tai muokata sitä juhliisi sopivaksi. Saat paketin heti tilaamisen jälkeen käyttöösi ja voit aloittaa juhliin valmistautumisen! Juhlapaketissa löytyy kuusi erilaista tehtäväehdotusta juhliin sekä niihin tarvittavat tulostettavat tarvikkeet. Paketin avulla järjestät mukaansatempaavat Halloween juhlat lapsille vaivattomasti kotona.

Digitaalinen juhlapaketti koostuua kahdesta osiosta, ohjelmaoppaasta ja tulostettavista koristeluista.

OHJELMAOPPAAN SISÄLTÖ

– Ohjelma: ehdotukset lasten halloween-juhlien ohjelmasta, kuvaus jokaisesta aktiviteetista ja mahdollisista esivalmisteluista. Aktiviteetit: kalmotarina, muumion synty, zombien tanssi, ällöt yllärit, karmiva aarrejahti sekä Halloweenin totuus ja tehtävä
– Tarjoilu: Juhlien helpot tarjoiluideat ja teemaan sopivat nimiehdotukset tarjoiluille.
– Juhlatunnelma: Ideat juhlien koristeluun sekä ohjeet tulostettavien juhlakoristeiden käyttöön.

TULOSTETTAVAT KORISTELUT

– teeman mukainen kutsukortti (voit myös täydentää kutsun kokonaan digitaalisessa muodossa ja lähettää sen vastaanottajille whatsapilla tai sähköpostilla)
– lepakkokoristeet/lepakkoviiri
– kurpitsanaamat
– nimi- ja ruokakyltit
– kakkukoristeet
– tervetuloa-kyltti
– tarjoilupöydän kyltti
– aktiviteettikyltit
– arkkulaatikko
– kammokädet
– diplomipohja
– juomapulloetiketit (sopii 0,33l ja 0,5l virvoitusjuomapulloon)
– Halloween-seikkailukartta

TULOSTETTAVAT AKTIVITEETTIEN TARVIKKEET

– Halloweenin totuus ja Tehtävä-kortit
– Kalmo-tarina
– Karmivan aarrejahdin vihjekortit

MIKSI DIGITAALISET HALLOWEEN JUHLAT LAPSILLE?

– valloitat vieraat teemaan sopivalla kutsukortilla ja juhlan teemaan sopivilla tehtävillä ja koristeluilla
– säästät selvää rahaa; tulostat mitä tarvitset ja niin paljon kuin tarvitset. Myös tapahtuman aktiviteetit saat pystyyn pienellä budjetilla ja vaivattomasti kotoa löytyvistä tavaroista.
– nimi- ja ruokakylttien ja kutsukortin tekstit ovat editoitavissa. Voit myös halutessasi vaihtaa tekstien fonttia ja väriä.
– valkoinen paperi riittää tulostettavien pohjaksi
– saat digitaalisen juhlapaketin käyttöösi heti, ei postikuluja tai turhaa odottelua!

Juhlien kesto ohjelman ja ruokailun kanssa on noin 2h. Suositeltava osallistujamäärä 6-8 henkilöä, mutta juhlat voi pitää myös pienemmälle tai suuremmallekin porukalle ohjeita soveltaen. Juhlien valmisteluihin on hyvä käyttää aikaa vähintään neljä tuntia. Nopeammallakin tahdilla saat juhlat pystyyn, mutta keskity silloin ohjelmaan ja tarjoilujen esillepanoon.

Halloween – digitaalinen juhlapaketti

15,90

Tuki tiimille: 3,50 €

Digitaalinen juhlapaketti lasten Halloween-juhliin! Paketti sisältää valmiit ohjelma-, tarjoilu- ja koristeluehdotukset sekä tulostettavan koristelupaketin.

  • Ilmainen toimitus suoraan sähköpostiin

Popkorni Events

Kotimainen Popkorni Events tarjoaa mieleenpainuvia elämyksiä lasten teemajuhliin. Mistään krääsäjuhlista ei ole kyse, panostamme ohjelman suunnitteluun ja haluamme tapahtumien olevan mukaansatempaavia, innovatiivisia ja kehittäviä. -"Tiedämme kokemuksesta, että näistä juhlista puhutaan vielä vuosienkin päästä!"

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
Lue lisää