Halloweenin hauskin pakopeli

  • Tämä on digitaalinen tuote eli saat printattavat materiaalit (tehtävät, ohjeet ja todistus) välittömästi käyttöösi heti tilauksen tekemisen jälkeen.

Halloween-noita ei kysele karkki vai kepponen – hän teki teille karkkikepposen ja piilotti teidän halloweenherkut! Onneksi hän ystävällisesti jätti vihjeitä, joiden perusteella herkkujen piilopaikan voi löytää.

Tässä “pakopelissä” ei siis tarvitse lukita lapsia mihinkään vaan muksujen pitää selvittää  piilotettujen halloweenherkkujen kätköpaikka ratkaisemalla seitsemän halloweenteemaista pulmatehtävää. Peli on suunnattu ensisijaisesti alakouluikäisille, mutta on tätä kuulemma teinitkin ratkoneet.

MITÄ TARVITSET PELAAMISEEN?

  • tulostimen ja paperia tehtävien tulostamiseen sekä kynän jokaiselle pelaajalle
  • halloweenherkkuja piilotettavaksi ”aarteeksi”
  • tehtävät #2-6 piilotetaan jonkun takin taskuun ja viimeinen tehtävä #7 piilotetaan pesukoneen luo eli tarvitset myös jonkun taskullisen takin sekä pesukoneen.
  • agenttihenkisiä lapsia. Jos pelaajia on paljon, kannattaa tehdä useampi tiimi, niin mahdollisimman moni pääsee kokemaan hoksaamisen iloa.

Tämä on digitaalinen tuote eli saat printattavat materiaalit ja tarkemmat ohjeet välittömästi käyttöösi heti tilauksen tekemisen jälkeen. 

Huomioithan, että peli on tarkoitettu vain yksityiskäyttöön.

Raisu design / Halloween-noidan karkkikepponen -pakopeli

20,00

Tuki tiimille: 7,00 €
  • Tämä on digitaalinen tuote eli saat printattavat materiaalit välittömästi käyttöösi heti tilauksen tekemisen jälkeen.
  • Ei toimituskuluja!

Tämä on pakopelityylinen hauska ohjelmanumero, jossa ei kuitenkaan tarvitse lukita lapsia mihinkään. Sen sijaan lasten pitää selvittää  piilotettujen halloweenherkkujen kätköpaikka ratkaisemalla seitsemän hauskaa halloweenteemaista pulmatehtävää. Peli on suunnattu ensisijaisesti alakouluikäisille, mutta on tätä kuulemma teinitkin ratkoneet.

Raisu design

Joensuulaisen Suvi Räisäsen kynästä syntyneet "Print & play" pakopelit ovat hauskaa ajanvietettä niin koti-iltoihin, synttäreille kuin muihinkin tilaisuuksiin. Kiitos, että tuet suomalaista työtä!
Lue lisää