Pääsiäisen hauskin pakopeli

  • Tämä on digitaalinen tuote eli saat printattavat materiaalit (tehtävät, ohjeet ja todistus) välittömästi käyttöösi heti tilauksen tekemisen jälkeen.

Tämä on pääsiäismunajahti pakopelitwistillä. Tässä pakopelissä ei lukita lapsia minnekään vaan lasten pitää pelastaa/löytää piilotetut pääsiäismunat. Luvassa on kuusi pääsiäisteemaista pulmatehtävää ja kun viimeinenkin sähköinen munalukko on saatu auki, paljastuu seuraava vinkki: ”kurkista siivouskomeroon”.

Tästä eteenpäin on Sinusta itsestäsi kiinni, että miten monen mutkan kautta haluat juoksuttaa lapset aarteen luo. Voit laittaa sinne siivouskomeroon lapun: ”kurkista pesukoneeseen”. Pesukoneeseen lapun: ”kurkista postilaatikkoon” jne. Ja sitten lopulta tietysti se aarre löytyy. 🙂

KENELLE? Tein pelin alunperin alakoululaisille, mutta monet ovat hankkineet tämän myös teineille ja palaute on ollut positiivista siitäkin ikäryhmästä eli tämä ei ole vain ihan pikkulasten juttu.

KENELLE EI? Tämä peli on tarkoitettu vain yksityiskäyttöön. 

MILLAINEN ALKUTARINA? Tässä pakopelissä on vain lyhyt viesti joko pääsiäispupulta tai -kukolta (katso tuotekuvat). Voit itse valita kumpaa versiota käytät. Molemmissa jahdeissa on tismalleen samat tehtävät – ainoastaan tuo kansilehti on siis erilainen. Toisessa munien piilottajana on siis pääsiäiskukko ja toisessa pääsiäispupu.

MILLAISIA TEHTÄVIÄ ODOTETTAVISSA? Tehtävä eivät ole sinällään vaikeita, (kun vaan idean hoksaa,) koska tarkoituksena on tarjota onnistumisen elämyksiä myös ekaluokkalaisille. Jos lapsella on hankaluuksia tehtävien kanssa, niin auttakaa ihmeessä hoksaamaan idea, mutta antakaa silti ratkaista koodi suhteellisen itsenäisesti.

MITÄ TARVITSET PELAAMISEEN?

  • tämän pakopelityylisen pääsiäismunajahdin voi halutessaan tulostaa, mutta onnistuu kyllä pelata suoraan näytöltäkin. Kynä ja paperia on hyvä joka tapauksessa olla muistiinpanoille.

  • agenttihenkisen lapsen tai vaikka useammankin. Yhteistyö on näissä voimaa – aina joku vuorollaan hoksaa, miten päästään eteenpäin. 

  • kärsivällisyyttä

  • mahdollisuuden käyttää nettiä digitaalisten (muna)lukkojen avaamiseen

  • suklaamunia (tai jotain muita pääsiäisherkkuja) piilotettavaksi aarteeksi

Raisu design / Munajahti -pakopeli

20,00

Tuki tiimille: 7,00 €
  • Tämä on digitaalinen tuote eli saat printattavat materiaalit välittömästi käyttöösi heti tilauksen tekemisen jälkeen.
  • Ei toimituskuluja!

Tämä on pääsiäismunajahti pakopelitwistillä. Tässä pakopelissä ei lukita lapsia minnekään vaan lasten pitää pelastaa/löytää piilotetut pääsiäismunat. Luvassa on kuusi pääsiäisteemaista pulmatehtävää ja kun viimeinenkin sähköinen munalukko on saatu auki, päästään etsimään palkintoja eli pääsiäismunia. Peli on suunnattu ensisijaisesti alakouluikäisille, mutta on tätä kuulemma teinitkin ratkoneet.

Raisu design

Joensuulaisen Suvi Räisäsen kynästä syntyneet "Print & play" pakopelit ovat hauskaa ajanvietettä niin koti-iltoihin, synttäreille kuin muihinkin tilaisuuksiin. Kiitos, että tuet suomalaista työtä!
Lue lisää