Salapoliisin joulukalenteri

  • Tämä on digitaalinen tuote eli saat printattavat materiaalit (tehtävät, ohjeet ja todistus) välittömästi käyttöösi heti tilauksen tekemisen jälkeen.

Pukki on kadottanut superlämpimät villahousunsa ja hän tarvitsee niitä jouluaattona. Koska kukaan Korvatunturin väestä ei jouda sinkoilemaan ympäri maailmaa pukin villapöksyjä etsimässä, pukki pyytää apua Sinulta operaatioon nimeltä PPPP (Pelasta Pukin Pylly Paleltumiselta). Samalla Sinun on mahdollista suorittaa SIA-agentin (Santa’s Intelligence Agency) tutkinto eli suomalaisittain tiedustelutontun tutkinto (TTT). Oletko valmis ottamaan haasteen vastaan?

MILLAISIA TEHTÄVIÄ?
Joulukalenterissa tutustutaan erilaisiin salakieliin – niiden purkamiseen ja toisaalta myös kirjoittamiseen. Lisäksi luvassa on myös esimerkiksi sanasokkeloita ja anagrammeja. Peli ei vaadi mitään ennakkotietoja, mutta hoksaamista ja ehkä myös hitusen kärsivällisyyttä kyllä. Pienemmät pelaajat saattavat tarvita aikuisen jeesiä, mutta sitten kun salakielen idean ymmärtää, niin koodinpurkuhan on kyllä varsin mekaanista hommaa.

KENELLE?
Tein tämän joulukalenterin ensisijaisesti alakoululaisille, mutta on tätä teinitkin ratkoneet, Monet ovat tehneet tätä jopa koko perheen voimin ja jotkut ovat tulostaneet tämän aivojumpaksi myös lasten isovanhemmille.

KÄYTTÖRAJOITUKSET
Salapoliisin joulukalenteri on tarkoitettu vain yksityiskäyttöön alle 15-vuotiaiden osalta. Tätä ei siis saa tehdä esimerkiksi koulussa tai lasten kerhoissa / harrasteryhmissä. Ihan siitä syystä, että pakopelin hoksaamisen ilon voi kokea vain kerran ja julkisessa käytössä pelaamisen ilo menisi sitten kertaheitolla monelta perheeltä.

Julkinen käyttö on kuitenkin sallittu yli 15-vuotiaiden osalta. Mainittakoon, että tätä on kuulemma ratkottu esimerkiksi vanhusten palvelutaloissa, muistisairaiden ryhmässä ja vammaisten palveluyksikössä.

MITÄ TARVITSET PELAAMISEEN?

  • tämä on digitaalinen tuote eli tarvitset mahdollisuuden tulostaa PDF-tiedostoja. Saat kaikki materiaalit (tarina, tehtävät vastauksineen ja SIA-agentin todistus) käyttöösi välittömästi tilauksen tekemisen jälkeen.
  • kynän jokaiselle pelaajalle
  • mahdollisuuden käyttää nettiä digitaalisten lukkojen avaamiseen

Raisu design / Salapoliisin joulukalenteri -pakopeli

20,00

Tuki tiimille: 7,00 €
  • Tämä on digitaalinen tuote eli saat printattavat materiaalit (tehtävät, ohjeet ja todistus) välittömästi käyttöösi heti tilauksen tekemisen jälkeen.
  • Ei toimituskuluja!

Joulukalenterissa tutustutaan erilaisiin salakieliin – niiden purkamiseen ja toisaalta myös kirjoittamiseen. Lisäksi luvassa on myös esimerkiksi sanasokkeloita ja anagrammeja. Peli ei vaadi mitään ennakkotietoja, mutta hoksaamista ja ehkä myös hitusen kärsivällisyyttä kyllä. Pienemmät pelaajat saattavat tarvita aikuisen apua, mutta sitten kun salakielen idean ymmärtää, niin koodinpurkuhan on kyllä varsin mekaanista hommaa.

Raisu design

Joensuulaisen Suvi Räisäsen kynästä syntyneet "Print & play" pakopelit ovat hauskaa ajanvietettä niin koti-iltoihin, synttäreille kuin muihinkin tilaisuuksiin. Kiitos, että tuet suomalaista työtä!
Lue lisää