UUTUUS! Heijastava lanka sopii monenlaisiin käsitöihin! Käytä heijastavaa lankaa kun neulot heijastavia pipoja, sormikkaita, kaulahuiveja, kaulureita, sukkia ja heijastavia säärystimiä.

Lanka on helposti yhdistettävissä kaikenlaisiin neulelankoihin, niin villalankaan, keinokuituihin kuin vaikka puuvillaankin. Heijastava lanka on erittäin riittoisaa, sillä voit käyttää sitä paikoitellen käsityössäsi. Suunnittele itse, yhdistele lempivärejäsi ja kokeile rohkeasti!

Paketissa on 0,5mm heijastavaa lankaa 200m. Vahva heijastus!


“Testasin kahdella tavalla. Ensimmäisen Naturakerän kerin heijastavan kanssa yhdelle kerälle, mutta se ei oikein toiminut joustavuuseron vuoksi. Toisen Novitan 50g:n kanssa pidin langat erillään, toimi muuten, mutta heijastavan langan pahviläpyskä ylläpiti poukkoillessaan ympäriinsä kissan ja koiran kiinnostuksen yllä. Hyvin heijastin “uppoaa” piiloon ja tulee salamavalossa voimakkaasti näkyviin!”
– Mia N. –

Tämä lanka on helppo yhdistää mihin vain muuhun lankaan. Heijastava lanka sopii niin neulomiseen kuin virkkaamiseenkin. Lisää lanka käsityöhösi paikoitellen tai toteuta kokonaan heijastava käsityö: pipo, huivi, hanskat, säärystimet – tai kuvioi tällä vaikka villasukkien varret.

  • LEVEYS: 0,5mm
  • HEIJASTUS: kaksipuolinen
  • TUOTEPAKETISSA: 200m

Heijastava lanka on helppo varainhankinnan tuote. Käsityöharrastajien lempituote läpi vuoden. Joululahjoja neulotaan jo tammikuusta alkaen ja siksi heijastavaa lankaa on helppo suositella ympärivuotisesti kaikille käsityöharrastajille. Heijastavuutta on helppo suositella ja jokainen haluaa pitää itsensä lämpimänä ja näkyvissä.

Paino 0,060 kg
Setti

1kpl 200m, 3kpl 600m, 5kpl 1000m

cMe Reflective / Heijastavat lanka 200m

9,90

Tuki tiimille: 3,00 €

Harrastatko käsitöitä? Heijastava lanka sopii neulomiseen ja virkkaamiseen: pipoihin, hanskoihin, säärystimiin, kaulahuiveihin ja tupsuihin.Voit yhdistää sen minkä tahansa muun langan kanssa: villan, akryylin tai vaikka puuvillan.

  • Paketissa on 0,5mm heijastavaa lankaa 200m.

Varastossa

cMe Reflective

Suomalainen cMe Reflective® on erikoistunut heijastaviin tuotteisiin. Valikoiman tuotteet ovat laadukkaita ja vahvasti heijastavia, ne sopivat erityisen hyvin Suomen moninaiseen syksyyn ja talveen. Heijastavat tuotteet sopivat erinomaisesti varainhankintaan, sillä turvallisuutta on aina ilo suositella.

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
Lue lisää