UUTTA! Mustat design-heijastimet cMe Reflective tuotemerkiltä. Valitse malli!

Musta heijastin?

Oletko kuullut mustista heijastimista? Kyllä, nämä heijastavat laadukkaan heijastinkalvon vuoksi yhtä hyvin kuin vaaleatkin heijastimet. cMe heijastimet täyttävät EN13356 standardin ja ovat CE-hyväksyttyjä.

  • ‘jättiheijastin’
  • halkaisija 85mm
  • pohjavärinä tyylikäs musta
  • palloketju ja papukaija-lukko
  • valmistettu Suomessa, Avainlippu-tuote
  • heijastinkalvo 3M Scotchlite High Gloss.
  • vahva heijastus, heijastavuusarvo (CIL arvo) n. 890 – 1000.

Heijastimet on yksittäispakattu kirkkaaseen ja läpinäkyvään pussiin, käyttöohjeen kera.

 

cMe Reflective Musta Design Heijastin, eri malleja.

 

Tiesitkö, että heijastin on suomalainen keksintö?

Tämä heijastin on aito CE-heijastin ja täyttää EN13356 standardin. Heijastin voi pelastaa sinun tai läheisesi hengen. Heijastuksen valmistuksessa syntyvä ylijäämämuovi kierrätetään. Kyseessä on Suomessa valmistettu Avainlippu-tuote.

Heijastinta tulee käyttää hämärässä ja pimeällä, myös kaupunkialueella. Kiinnitä heijastin polven korkeudelle tien puoleiselle sivulle. Heijastimen pitää heilua vapaasti ja näkyä sekä eteen ja taakse. Voit kiinnittää heijastimen reppuun, matkalaukkuun, kassiin tai koiran talutushihnaan.

Tiesitkö tämän heijastimista?

Heijastin on henkilönsuojain, jonka valmistusta ja markkinointia säädellään Euroopassa omalla henkilönsuojaindirektiivillä (CE-merkki). EN 13356:2001 ilmoittaa eurooppalaisen standardin; säännöt, jotka henkilönsuojaimelle on asetettu. Suomessa heijastimien turvallisuutta valvoo TUKES. Näin taataan, että heijastin todella heijastaa pimeällä. Löydät nämä merkinnät heijastimen käyttöohjeesta tai pakkauksesta.

Paino 0,060 kg
Malli

timantti, tähti, pääkallo, piiri, koppis

cMe Reflective / Musta Design Heijastin, jättikoko 85mm (valitse malli)

8,90

Tuki tiimille: 2,00 €

Isot Design-heijastimet sopivat reppuun, vaatteeseen tai käsilaukun somisteeksi. Halkaisija 85mm ja värinä tyylikäs musta. Heijastin täyttää EN13356 standardin ja ovat CE-hyväksytty.

Tilaa vaikka useampikin itselle tai lahjaksi!

Tyhjennä

cMe Reflective

Suomalainen cMe Reflective® on erikoistunut heijastaviin tuotteisiin. Valikoiman tuotteet ovat laadukkaita ja vahvasti heijastavia, ne sopivat erityisen hyvin Suomen moninaiseen syksyyn ja talveen. Heijastavat tuotteet sopivat erinomaisesti varainhankintaan, sillä turvallisuutta on aina ilo suositella.

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
Lue lisää