Ei enää kadonneita vaatteita ja tavaroita! Tarramonsterin nimikointitarroilla nimikoit helposti vaatteet ja tavarat niiden katoamisen tai vaihtumisen estämiseksi mm. päiväkodissa, koulussa, harrastuksissa ja hoivakodeissa.

Tarramonsteri haluaa olla mukana tukemassa suomalaista koulu-, harrastus- ja yhdistystoimintaa. Jokaisesta TueTiimiä.fi – sivuston kautta myydystä Tarramonsteri-lahjakortista lahjoitetaan 4,50 € hyvään tarkoitukseen.

Lue lisää

Tarramonsteri

Näytetään tulokset

Ei enää kadonneita vaatteita ja tavaroita!

Tarramonsterin nimikointitarroilla nimikoit helposti vaatteet ja tavarat niiden katoamisen tai vaihtumisen estämiseksi mm. päiväkodissa, koulussa, harrastuksissa ja hoivakodeissa. Tarrat valmistetaan omalla painostudiolla Helsingin Lauttasaaressa.

Valitse liimattavat tai silitettävät nimikointitarrat

Tarramonsterin liimattavilla nimikointitarroilla sekä silitettävillä nimilapuilla vaatteiden ja tavaroiden nimikointi sujuu kätevästi ja nopeasti. Liimattavilla nimikointitarroilla voi nimikoida vaatteita, joissa on pesuohjelappu, johon nimikointitarran voi kiinnittää sekä erilaisia tavaroita ja asusteita, kuten kenkiä, leluja ja harrastusvälineitä. Silitettävät nimilaput taas sopivat sellaisten vaatteiden ja tekstiilien nimikoimiseen, joissa ei ole pesuohjelappua, johon nimikointitarran voisi kiinnittää, kuten esim. sukat, hanskat, villavaatteet ym.

Liimattavien nimikointitarrojen sekä silitettävien nimilappujen kiinnittäminen on helppoa ja nopeaa ja ne ovat erittäin kestäviä – ne kestävät hyvin kulutusta sekä pesukonepesua että kuivaamista kuivausrummussa.

Vaatteiden ja tavaroiden nimeäminen säästää aikaasi!

Nimikoimalla Tarramonsterin nimikointitarroilla ei tarvitse enää käyttää aikaa kadonneiden vaatteiden ja tavaroiden etsimiseen. Tämän ajan voi käyttää paljon mukavampien asioiden parissa.

Räätälöi juuri itsesi näköiset tarrat!

Tarramonsterin verkkokaupassa voi itse suunnitella oman näköiset tarrat – valitse tarran malli, väri ja kuvio, ja kerro mikä nimi tarroihin tulee. Valikoimassa on runsaasti erilaisia väri- ja kuviovaihtoehtoja ja lisäksi on mahdollista valita myös valmis teemapakkaus, joka sisältää viittä erilaista tarraa tietyllä teemalla kuten ”Eukalyptus”, ”Ajoneuvot”, ”Prinsessan elämää”, ”Hip hei rannalle”, ”Syysmetsän seikkailu” tai ”Päivä huvipuistossa”.

Tarvittaessa liimattavat nimikointitarrat on myös mahdollista irrottaa vaatteista, jos haluaa kierrättää vaatteet eteenpäin perheen seuraavalle lapselle tai viedä vaatteet kirpputorille

Laaja tuotevalikoima

Tutustu myös muihin valikoimassamme oleviin tarratuotteisiin kuten tsemppaustarroihin, järjestelytarroihin ja heijastaviin tarroihin.

Tehdään yhdessä hyvää koulu-, harrastus- ja yhdistystoiminnan hyväksi!

Tarramonsteri haluaa olla mukana tukemassa suomalaista koulu-, harrastus- ja yhdistystoimintaa. Jokaisesta TueTiimiä.fi – sivuston kautta myydystä Tarramonsteri-lahjakortista lahjoitetaan 4,50 € hyvään tarkoitukseen.

Takaisin ylös

Verkkosivustomme käyttää evästeitä.

Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeemme.

Lisätietoa voit lukea tietosuojaselosteestamme.