Raakapuoti on kumppanisi matkalla kohti terveempiä elämäntapoja. Oletpa sitten tavis, raakaruoan ystävä, fitness-tyyppi, elävän ravinnon puolestapuhuja, paleotyyppi, perheen pää, guru tai noviisi.

Lue lisää

Raakapuoti

Raakapuoti tarjoaa TUETIIMIÄ.FI verkkokauppaan huolella valittuja, asiantuntijoiden testaamia ja hyvinvointia edistäviä tuotteita. Päivittäinen ruoanlaittosi on helpompaa, herkullisempaa sekä ravinnearvoltaan rikkaampaa tuotteillamme.

Vahva ammattitaito terveysruoanlaiton koneissa ja välineissä.

Mehustimet, tehosekoittimet, kuivurit, idätyslaitteet, liikuntavälineet ja muut tuotteemme ovat edelläkävijöitä omassa ryhmässään ja kestävät kovaakin käyttöä.

Kiinnostaako mehustaminen?

Mehustin on kumppani, jonka kanssa halutaan parantaa elämänlaatua: vihermehut, omenamehut ja muut tuoremehut syntyvät käden käänteessä. Oikeanlainen mehustin tai mehulinko antaa arkeen uskomatonta puhtia ja helppoutta. Mehustaminen vaatii koneelta paljon ja halvat mehustimet eivät ikävä kyllä kestä käytössä kovin pitkään. Siksi kannattaakin vertailla ja sijoittaa sellaiseen mehustimeen, jonka tietää sopivan omaan elämäntapaan.

Takaisin ylös

Verkkosivustomme käyttää evästeitä.

Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeemme.

Lisätietoa voit lukea tietosuojaselosteestamme.