Raakapuoti

Raakapuoti on kumppanisi matkalla kohti terveempiä elämäntapoja. Oletpa sitten tavis, raakaruoan ystävä, fitness-tyyppi, elävän ravinnon puolestapuhuja, paleotyyppi, perheen pää, guru tai noviisi.

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!

Lue lisää

Näytetään tulokset (5 kpl)

Raakapuoti tarjoaa TUETIIMIÄ.FI verkkokauppaan huolella valittuja, asiantuntijoiden testaamia ja hyvinvointia edistäviä tuotteita. Päivittäinen ruoanlaittosi on helpompaa, herkullisempaa sekä ravinnearvoltaan rikkaampaa tuotteillamme.

Vahva ammattitaito terveysruoanlaiton koneissa ja välineissä.

Mehustimet, tehosekoittimet, kuivurit, idätyslaitteet, liikuntavälineet ja muut tuotteemme ovat edelläkävijöitä omassa ryhmässään ja kestävät kovaakin käyttöä.

Kiinnostaako mehustaminen?

Mehustin on kumppani, jonka kanssa halutaan parantaa elämänlaatua: vihermehut, omenamehut ja muut tuoremehut syntyvät käden käänteessä. Oikeanlainen mehustin tai mehulinko antaa arkeen uskomatonta puhtia ja helppoutta. Mehustaminen vaatii koneelta paljon ja halvat mehustimet eivät ikävä kyllä kestä käytössä kovin pitkään. Siksi kannattaakin vertailla ja sijoittaa sellaiseen mehustimeen, jonka tietää sopivan omaan elämäntapaan.

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!

Takaisin ylös