Lifeturn

Lifeturn on suomalainen kahden perheen yritys. Meiltä löydät tuotteet kuntoiluun, terveyteen ja tukemaan kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!

Lue lisää

Näytetään tulokset (18 kpl)

Meidän tarina

Perustimme Lifeturn Oy:n auttamaan ihmisiä saavuttamaan laadukkaamman elämän, jonka uskomme saavuttavamme tarjoamalla laadukkaita tuotteita, joilla ihmiset voivat parantaa hyvinvointia kokonaisvaltaisesti.

Meillä kummallakin perustajalla on perheet ja ymmärrämme hyvin nykyajan kuormittavan arjen sekä päivittäiset haasteet. Onnellisen perheen, menestyvän uran ja oman hyvinvointisi tasapainottaminen on erittäin tärkeää. Juuri näissä asioissa haluamme tukea sinua asiakkaanamme.

Sinä olet tärkeä osa tarinaamme

Sinä asiakkaana olet meille tärkeä. Pienenä suomalaisena toimijana haluamme palvella sinua mahdollisimman hyvin ja panostamme todella asiakkaidemme tyytyväisyyteen. Haluamme sinun saavuttavan laadukkaamman elämän, motivoitua liikunnasta, nauttia terveellisestä ravinnosta ja nukkua sikeämmin.

Kiitos, kun luit tarinamme! Jos sinua vielä askarruttaa jokin asia, niin voit laittaa meille helposti viestiä sähköpostilla asiakaspalvelu@lifeturn.net. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian!

Hyvinvointiterveisin,

Rauli ja Joni

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!

Takaisin ylös