Tunnetko juostessasi tai arkiaskareita tehdessä terävää kipua nilkoissasi?

Älä anna nilkkavaivojen haitata elämääsi.

Kokeile Support-sarjamme Lifeturn LTA10 nilkkatukea seuraavalla kerralla. Se on vallankumouksellinen urheilutuki, joka tarjoaa ylivertaisen tuen nilkallesi. Se pitää nilkan luonnollisessa asennossa lievittäen kipua ja epämukavuutta sekä vähentää loukkaantumisriskiä.

Compression-fit – tekniikan paine ja nopeampi palautuminen

Lifeturn nilkkatuki antaa oikeanlaisen kompressiopaineen nilkallesi. Se parantaa nilkan verenkiertoa ja helpottaa nilkkavaivoja. Kompressiopaine auttaa palautumaan nopeammin nilkkavammasta ja pääset jo pian treenisi pariin tai arkiaskareisiin. Kiristysremmien ristikiinnitys antaa parhaan tuen nilkallesi.

Lifeturn nilkkatuki

Täydellinen säätyvyys

Suunnittelimme Lifeturn nilkkatuen monisuuntaisilla, joustavilla ja nilkan muotoon täydellisesti istuvilla kiristysremmeillä. Kiristysremmit antavat parhaan mahdollisen istuvuuden ja säädettävyyden. Sujauta nilkkatuki jalkaan ja säädä nilkkatuki sinulle sopivaksi.

Lifeturn nilkkatuki

Korkeampi varsi

Useimmissa nilkkatuissa varsi on liian lyhyt, jotta säädettävyys olisi paras mahdollinen. Lyhyellä varrella nilkan yläosan tukeminen on mahdotonta. Lifeturn nilkkatuessa on korkea varsi, joten nilkan yläosankin saa tarvittaessa tuettua.

Sujahtaa kenkään kuin kenkään

Useimmat nilkkatuet ovat niin paksuja ja isoja, että niitä on melkein mahdotonta käyttää jalkineiden alla. Lifeturn nilkkatukea voidaan käyttää minkä tahansa tyyppisten kenkien kanssa. Se liukuu helposti kengän sisälle, vaikka sinulla olisi sukka jalassa.

Et pakosti tarvitse kuin yhden tuen, koska Lifeturn nilkkatukea voit käyttää joko vasemmassa tai oikeassa nilkassasi.

Lifeturn nilkkatuki

Hengittävää ja mukavaa materiaalia

Ei enää juoksemista hikisillä jaloilla. Lifeturn nilkkatuki on valmistettu korkealaatuisesta kankaasta, joka on hengittävä ja jossa on hikeä ulkokerrokselle siirtävä ominaisuus. Sen avulla ilma pääsee kiertämään pitämällä jalkasi kuivina ja hajuttomina koko treenisi ajan.

Lifeturn nilkkatukea on mukava pitää ja nilkkasi kiittävät.

Lifeturn nilkkatuki

Käytä monikäyttöistä nilkkatukea missä tahansa

Olitpa kuntosalilla, lenkkeilemässä puistossa tai kotona sohvalla, Lifeturn nilkkatuki on tarpeeksi mukava käytettäväksi kaikenlaiseen fyysiseen aktiviteettiin ja nilkka vammasta palautumiseen. Se todellakin sopii arkeen ja urheiluun. Lifeturn nilkkatuen ohut, mutta tukeva materiaali pitää nilkan tuettuna missä vain.

Lifeturn nilkkatuen pukemisohjeet

Lifeturn nilkkatuki

KOKOTIEDOT

 • Nilkkatuen pituus: noin 23 cm
 • Remmien pituus: noin 28 cm
 • Jalkaterän suuaukko: noin 10 cm
 • Nilkan suuaukko: noin 10.5 cm

TUOTETIEDOT

 • One-size-fits-all – yksi koko, sopii kaikille
 • Täydellinen säädettävyys kiristysremmeillä
 • Materiaali: korkealaatuinen ja hengittävä nylon
 • Soveltuu erinomaisesti käytettäväksi vammoista toipuessa, nivelkipujen lievitykseen, vammojen ehkäisyyn, turvotuksen lievittämiseen, urheiluun ja moneen muuhun
 • Pakkaus sisältää: 1 kpl Lifeturn nilkkatuki

Lifeturn / LTA10 nilkkatuki

24,90

Tuki tiimille: 4,00 €

NILKKATUKI URHEILUUN JA ARKEEN

 • Tukeva nilkkatuki juoksemiseen ja kovaan fyysiseen harjoitteluun
 • Ohut, kevyt ja hengittävä materiaali sopii mukavasti kaiken tyyppisiin jalkineisiin
 • Edistää verenkiertoa ja nopeuttaa palautumista
 • Säädettävyys takaa täydellisen istuvuuden

Varastossa

Lifeturn

Lifeturn on suomalainen kahden perheen yritys. Meiltä löydät tuotteet kuntoiluun, terveyteen ja tukemaan kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
Lue lisää