Vietätkö paljon aikaa tietokoneella? Tuleeko sohvalla makoiltua huonossa asennossa? Onko ryhti päässyt syystä tai toisesta lysähtämään?

Huonontunut ryhti on onneksi helposti korjattavissa Lifeturnin ryhtiliivin avulla! Tämä ryhtiliivi korjaa ryhtiä heti, kun se on käytössä. Ryhtiliivin ollessa päällä se korjaa selän ja olkapäiden asentoa välittömästi ja auttaa samalla kehittämään sekä ylläpitämään parempaa ryhtiä.

Mitä hyötyä ryhtiliivistä on?

Korjaa ryhdin välittömästi: Ryhtiliivin käyttö korjaa ryhtisi heti. Se korjaa kumaraan työntyvän asennon työntämällä hartioitasi taaksepäin ja pitämällä selkäsi suorassa. Samalla se kehittää ja ylläpitää ryhtiäsi pitkällä aikavälillä.

Helpotusta selkä- ja hartiakipuihin: Ryhtiliivin käyttö tuo helpotusta ylävartalon kiputiloihin. Liivi korjaa virheasentoja ja tasapainottaa näin rasituksen jakautumista oikeille lihaksille ja selän alueille. 

Pystysuuntainen säätö: Tämä innovatiivinen säätömahdollisuus erottaa Lifeturnin ryhtiliivin monista muista ryhtiliiveistä. Se tuo enemmän säätövaraa sekä mahdollistaa paremman istuvuuden.

Huomaamaton käyttää: Voit pukea ryhtiliivin vaatteidesi alle, jolloin voit käyttää sitä ilman, että muut huomaavat.

Mitä haittaa huonosta ryhdistä on?

Kun työskentelemme tietokoneella pitkiä aikoja putkeen tai olemme jatkuvasti puhelimella, alkaa ryhti usein huononemaan, ellei siihen kiinnitä erityisesti huomiota. Huono ryhti alkaa vähitellen vaikuttamaan niskaan, selkään ja hartioihin. Lihasten jännittäminen voi johtaa päänsärkyihin ja jatkuva huono ryhti voi johtaa pysyviin virheasentoihin. 

Huonossa ryhdissä lihakset ovat epätasapainossa. Tämä aiheuttaa selän alueelle jumeja, jotka kipeytyvät. Huono ryhti rasittaa vääriä selän lihaksia ja samalla oikeat lihakset heikentyvät. Monet meistä unohtavat suoristaa ryhtiään työskennellessään ja siksi ryhtiliivi on hyvä apu tämän asian muistamiseen.

Hyvän ryhdin hyödyt

Hyvä ryhti on tärkeää olkapäiden, hartioiden ja yläselän terveydelle. Hyvä ryhti auttaa kehon painoa jakautumaan tasaisemmin oikeille lihaksille ja oikeisiin selän alueisiin. Lisäksi hyvä ryhti saa meidät näyttämään itsevarmemmilta, terveemmiltä ja pidemmiltä. 

Säännöllinen ryhtiliivin käyttö auttaa kehoasi muistamaan oikean asennon ja näin ryhtisi pysyy hyvänä myös silloin, kun et käytä liiviä. Suora selkä ja hyvä ryhti rentouttaa hartioitasi, mikä vaikuttaa pään ja niska-/hartiaseudun verenkiertoon positiivisesti. Tämä tuo helpotusta myös selän alueen kipuihin ja samalla aivojen hapensaanti paranee, mikä parantaa vireystilaa ja tehokkuuttasi.

Miksi käyttää ryhtiliiviä?

 • Säännöllinen käyttö auttaa saavuttamaan paremman ryhdin myös ilman liiviä
 • Vähemmän kipuja ja jumeja niskan ja selän alueella
 • Parempi verenkierto pään alueella vähentää väsymystä ja parantaa keskittymistä
 • Oikea yläselän asento ehkäisee rasitusvammoja ja venähdyksiä urheillessa
 • Itsevarmempi ja terveempi olemus

Ryhtiliivin käyttö

Ryhtiliivi on helppo pukea päälle. Lifeturnin ryhtiliivin erottaa monista muista ryhtiliiveistä se, että siinä on pystysuuntainen säätö. Laajojen säätömahdollisuuksien ansiosta tämä onesize malli sopii jokaiselle.

Ryhtiliivi on valmistettu pehmeästä ja joustavasta materiaalista, jotta se tuntuu päällä mahdollisimman mukavalta. Lisäksi jousto antaa käsille lisää liikkumavaraa.

Ryhtiliivi sopii päivittäiseen käyttöön ja voit käyttää sitä missä vain. Voit käyttää ryhtiliiviä huomaamattomasti esimerkiksi työpaikalla vaatteidesi alla. Ryhtiliivin käyttö soveltuu myös hyvin esimerkiksi pitkiä toimistopäiviä tekeville tai esimerkiksi kuntosalille ja lenkeille oikeanlaisen perusasennon kehittämiseen. Tämän lisäksi voit laittaa se päälle vaikka televisiota katsoessa.

Liivin käyttö kannattaa aloittaa lyhyillä jaksoilla, jotta kehosi ehtii tottua siihen. Voit aloittaa käyttämällä ryhtiliiviä 10-20 minuuttia kerrallaan ja nostaa aikaa vähitellen. Saavutat hyvän ryhdin parhaiten, kun yhdistät ryhtiliivin käytön ryhtiharjoituksiin.

TUOTETIEDOT:

 • Materiaali: neopreeni
 • Onesize sopii kaikille, liivissä erittäin hyvä säädettävyys
 • Pesuohje: käsin lämpimällä vedellä

PAKKAUS SISÄLTÄÄ:

 • 1 kpl ryhtiliivi

Lifeturn / LTPC10 Ryhtiliivi

39,90

Tuki tiimille: 6,00 €

PAREMPI RYHTI VÄLITTÖMÄSTI

 • Auttaa kehittämään ja ylläpitämään ryhtiä
 • Korjaa selän ja hartioiden asentoa
 • Tuo helpotusta yläselän kipuihin
 • ONE SIZE – Joustavien säätöominaisuuksien ansiosta sopii kaikenkokoisille
 • Huomaamaton käyttää vaatteiden alla

Varastossa

Lifeturn

Lifeturn on suomalainen kahden perheen yritys. Meiltä löydät tuotteet kuntoiluun, terveyteen ja tukemaan kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
Lue lisää