Selkäkaari selkäkipujen hoitoon, venyttelyyn ja rentoutukseen

Miten selkäkaari lievittää selkäkipuja ja mihin teho perustuu?

Selkäkaari poistaa selkärankasi ympärillä olevien lihaksien jäykkyyttä. Se antaa liikkuvuutta selälle. Innovagoods selkäkaaressa on akupunktionystyrät, jotka tehostavat selkälihastesi verenkiertoa. Lihasten verenkierto ehkäisee jumeja ja kiputiloja. Selkäkaari auttaa myös lantion asennon korjauksessa.

Miten käytän selkäkaarta?

Selkäkaaren käyttö on helppoa. Sinun ei tarvitse kuin maata selälläsi selkäkaaren päällä 5 minuuttia, enintään kaksi kertaa päivässä. Voit säätää selkäkaarta kolmeen eri korkeuteen, mutta suosittelemme sinua aloittamaan venyttämisen matalimmalla korkeudella.

Tunnustele selkääsi ja kehoasi tehdessäsi venetystä selkäkaarella, jos venytys tuntuu epämukavalta, niin laske selkäkaaren korkeutta.

Tässä käyttöohjeet:

1 – Aseta selkäkaari lattialle ja säädä korkeus sinulle sopivaksi. Aloita matallimmasta korkeudesta.

2 – Kaaren leveä osa tulee olla alaselkää kohti. Istu lattialle selkä kohti selkäkaarta ja asetu rauhallisesti makaamaan selkäkaaren päälle jalat koukistettuna. Näin pääset hallitusti makaamaan.

3 – Varmista, että selkärankasi on keskellä kaarta ja kaari kohottaa selkääsi keskivartalon kohdalta. Hengitä rauhallisesti ja pyri rentoutumaan. Voit lisätä venytystä ”nostamalla kätesi ylös” pitämällä ne lattialla.

Ole venytyksessä 5 minuuttia ja käännähdä kyljen kautta pois kaaren päältä. Huom! Tämä on tehokas venytys, joten ole hetken aikaa istuma-asennossa venytyksen jälkeen.

KÄYTÄ MYÖS RYHDIN PARANTAMISEEN!

Paranna ryhtiäsi selkäkaarella. Selkäkaari ei pelkästään ole selkäkipuja helpottava venytin. Sillä voit istuessasi esim. toimistolla kiinnittää sen työtuoliisi kätevän remmin avulla. Saat remmin Innovagoods selkäkaaren lisäksi. Tätä ei muissa selkäkaarissa ei yleensä ole mukana. Selkäkaarta voit käyttää myös sohvalla tai autossa istuessa.

Selkäkaareen on tehty keskelle pehmuste, joka suojaa selkärankaasi, jotta venytysharjoitus on mahdollisimman mukavaa tehdä.

 

Lifeturn / Selkäkaari

25,90

Tuki tiimille: 4,00 €

Monipuolinen tuote selän ja koko kehon hyvinvointiin!

  • Helpottaa selkäkipuja ja parantaa liikkuvuutta
  • Säännöllinen käyttö ehkäisee selkälihaksien jumeja
  • Parantaa ryhtiä
  • Helppo käyttää – vain 10 minuuttia päivässä riittää

Vain 9 varastossa

Lifeturn

Lifeturn on suomalainen kahden perheen yritys. Meiltä löydät tuotteet kuntoiluun, terveyteen ja tukemaan kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
Lue lisää