ALOITA SUOMEN HELPOIN URHEILUSEURAN VARAINHANKINTA!

Toteuta vaivaton varainhankinta joukkueelle tai seuralle. Kerrankin varainkeruu, jota tukijanne rakastavat! Ei enää tilausten, rahojen eikä tuotteiden käsittelyä, me hoidamme kaiken sen puolestanne.

JOUKKUEIDEN KOKEMUKSIA VARAINHANKINNASTA

MIKSI TUETIIMIÄ.FI?

REILU TUOTTO TIIMILLE
Kaikista tuotteista ohjataan reilu, jopa 15-60 % tukisumma tiimille!

SATOJA TUKIJOIDEN RAKASTAMIA TUOTTEITA
Anna tukijoiden ostaa jotain heille aidosti mieluista. Ei enää turhuuksien tuputtamista!

VASTUULLISTA JA LÄPINÄKYVÄÄ
Tukijat tietävät aina sentilleen, paljonko omasta tukiostoksesta ohjautuu tukea tiimille. Sekä tukijat että tiimi voivat seurata kampanjan etenemistä reaaliajassa tiimin omalta tiimisivulta. (Katso esimerkki tiimisivusta TÄSTÄ)

NIIN HELPPOA, ETTÄ LAPSIKIN OSAA
Varainhankinta on niin helppoa, että kaikki voivat osallistua! Teidän tarvitsee ainoastaan ohjata tukijat ostoksille myyntilinkkiä jakamalla.

TUETAAN YHDESSÄ SUOMALAISTA TYÖTÄ
Koska tuotevalikoima koostuu vastuullisten suomalaisyritysten tuotteista, jokainen ostos tukee samalla myös suomalaista työtä.

LUO ILMAINEN VARAINHANKINTATILI


INFOPAKETTI SISÄLTÄÄ:

✓ Ohjeet TueTiimiä.fi-varainhankintaan
✓ Samalla liityt hyödyllisen uutiskirjeen tilaajaksi. (Voit perua milloin vain)


MITEN MUUT ONNISTUIVAT?

Sadat joukkueet ja seurat keräävät vuosittain varoja toimintansa rahoittamiseen avullamme. Lue, miten muut tiimit ovat onnistuneet varainhankinnassaan ja miksi he suosittelevat TueTiimiä.fi -varainhankintaa!

RoPS 09-10 tytöt:
-“Yli 1400 € tuotto minimaalisella vaivalla”

Joukkuelaisen vanhempi Rauna Tiikkaja ilahtui siitä, kuinka pienellä vaivalla varainhankinta onnistui.”Kyllä tällä varainhankinnalla saadaan jatkossa tehtyä monta kisareissua!”

LUE LISÄÄ

Voimisteluklubi Lohja:
– “Tämä oli ehdottomasti meidän parhaita varainhankinnan kokemuksia!”

Seuran johtokunnan jäsen ja vanhempaintiimin vetäjä Niina Sundqvist oli tyytyväinen ensimmäiseen varainkeruukampanjaan: –“Reilu 1200€ tukisumma karttui käytettyyn aikaan ja vaivaan nähden helposti.”

LUE LISÄÄ


KERRO TEIDÄN JOUKKUEELLE
HELPOMMASTA VARAINHANKINNASTA!

Esittele TueTiimiä.fi varainhankinta treeneissä tai verkkopalaverissa. Voit avata esityksen uuteen välilehteen koko näytön suuruisena tai jakaa linkkiä eteenpäin (oikea alakulma) muille seuran jäsenille.

AVAA UUTEEN VÄLILEHTEEN “Urheiluseuran varainhankinta”

Takaisin ylös
Valitse tuote