Lempo Volley – “Helpointa varainhankintaa, mitä seurassa on tehty”

28.3.2024

Lempo Volley on yksi Suomen suurimmista lentopalloseuroista, joka tarjoaa harrastusmahdollisuuksia lajin aloittelijoista aina A-junioreihin saakka. C-tyttöjen päävalmentaja Sebastian Kulkula kertoo, että “seura on vuosittain tehnyt varainhankintaa esimerkiksi myyjäisten ja ovelta-ovelle tapahtuvan tuotemyynnin avulla”.

Moni oli väsähtänyt vaivalloisiin varainhankintatapoihin ja seuraavaa varainhankintatapaa pohdittaessa TueTiimiä nousi esiin useammasta lähteestä. “TueTiimä herätti kiinnostuksen, sillä se vaikutti helpolta tavalta toteuttaa varainhankintaa ja tarjosi modernin lähestymistavan perinteiseen ongelmaan”, kertoo Lempo Volleyn C-tyttöjen joukkueenjohtaja Petri Järvinen.

 

Kilpailusta lisämotivaatiota keräykseen

TueTiimiä kampanja sujui seurassa vaivattomasti. Joukkueiden oli helppo innostua ideasta ja monet pitivät sitä nykyaikaisena ja vaivattomana tapana kerätä varoja. Kampanjan toteutus vei kokonaisuudessaan hyvin vähän aikaa, mikä oli ilahduttavaa sekä joukkueille että seuran organisaatiolle.

Lempo Volleyn rahastonhoitaja keksi järjestää joukkueiden välisen kisan, jossa eniten varainhankintaa tehnyt tiimi sai palkkion. Tämä lisäsi joukkueiden innostusta ja sitoutumista kampanjaan entisestään. “Voitontahtoiset pelaajat lähettelivät myyntilinkkejä kampanjan viimeisille minuuteille asti”. Myös tukijat olivat aktiivisia ja jättivät vieraskirjaan kannustavia kommentteja, mikä toi lisämotivaatiota joukkueille.

 

Erinomainen tuotto pienellä panostuksella

Jokainen mukaan lähtenyt joukkue oli lopputulokseen tyytyväinen. “Erityisesti panos-tuottosuhde oli erinomainen”, summaa Petri. “Kampanja sujui hyvin pienellä vaivalla linkkiä jakaen”, komppaa Sebastian. Verkkokaupasta löytyi jokaiselle jotakin ja sai kiitosta myös tukijoilta.

Yhteenvetona Joukueenjohtaja korostaa, että TueTiimiä osoittautui helpoimmaksi varainhankintatavaksi, missä hän on ollut mukana. “Palvelu tarjosi modernin ja tehokkaan tavan kerätä varoja, joten voin lämpimästi suositella sitä myös muille”.