Lasivakuutus.fi

Lasivakuutus.fi on vakuutusyhtiöiden hyväksymä kumppani. Olemme osa Glassdrive- ketjua. Lasivakuutus.fi on pääkaupunkiseudun kätevin tuulilasin vaihtopalvelu, joka kattaa lasin vaihdon ohella autosi noudon, palautuksen sekä sijaisauton VELOITUKSETTA. Maksat vain omavastuuosuuden!

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!

Lue lisää

Näytetään tulokset

Lasivakuutus.fi on vakuutusyhtiöiden hyväksymä kumppani. Olemme osa Glassdrive- ketjua. Lasivakuutus.fi on pääkaupunkiseudun kätevin tuulilasin vaihtopalvelu, joka kattaa lasin vaihdon ohella autosi noudon, palautuksen sekä sijaisauton veloituksetta. Maksat vain omavastuuosuuden!

Lasivakuutus.fi (Foraset Oy) on vaihtanut tuhansia laseja viimeisen 12 vuoden toiminnan aikana. Kokemusta on kertynyt paljon ja laadun takaa asiakkaidemme Google- ja Facebook-arvostelut.

Aloitimme tämän palvelun elokuussa 2022, koska halusimme luoda helpon tuulilasien vaihtopalvelun kuluttajille ja yrityksille.

Tämän helpommaksi tuulilasin vaihto ei mene. Autosi noudetaan ilmoittamastasi osoitteesta ja jatkat matkaa meidän tuomallamme sijaisautolla täysin veloituksetta. Kun auto on valmis, sovimme palautuspaikan sekä -ajan. Mikä helpointa, me noudamme ja palautamme autoja arkisin klo 06:00 – 22:00 välillä. Myös viikonloppuaikoja tulossa!

 

Takaisin ylös