Lovi

Koottavaa kauneutta Suomen metsistä! Kokoa oma Lovi-hahmosi tai lähetä ekologinen lahja ystävällesi. Koe oivaltamisen iloa ja viimeistele muoto omin käsin. Valmistettu Lovin omassa pienessä tehtaassa Jäälissä, Pohjois-Suomessa. Käytämme ainoastaan suomalaista puuta metsistä, jotka istutetaan aina uudelleen hakkuun jälkeen. Lovi-kuluttajapakkaukset ovat muovittomia.

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!

Lue lisää

Näytetään tulokset (2 kpl)

LOVI-TARINA

“Alussa oli vain puinen tikku, ja muotoilijan ongelmallinen suhde muoviin materiaalina.

Halusin luoda puisen joulupallon vaihtoehdoksi muovisille palloille vuonna 2001. Ensimmäinen kokeilu oli puinen tikku, johon liimasin ohuita puuviiluja. Pian kuitenkin huomasin, että pallon tulisi olla koottava, jotta sen käyttäjä saisi kokea oivaltamisen ja käsillä tekemisen iloa.

Kehittämäni liitoksen ansiosta, palat yhdistyivät helposti toisiinsa. Liitin pakkaukseen postikorttimaisen tarran, ja niin tuote oli valmis lähetettäväksi. Ensimmäiset litteät pakkaukset lähetettiin joulutervehdyksinä maailmalle vuonna 2003.

Patentoidun liitoksen mukanaan tuomat mahdollisuudet ja hyvä vastaanotto inspiroivat jatkamaan. Kaikkien näiden vuosien jälkeen etsin edelleen innokkaasti teknisesti toimivia, kauniita ratkaisuja.”

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!

Takaisin ylös