Puuhapuu

Satuseikkailu on syntynyt ilahduttamaan perheitä, joissa on 3-6-vuotiaita lapsia. Satuseikkailun avulla luot kotiin jännittävän taikamaailman! Lapset ovat tarinan sankareita ja aikuisen tehtävänä on toimia kertojana sekä ohjata leikkiä.

Puuhapuu istutettiin rakkaudesta tarinoihin ja mielikuvituksellisiin seikkailuihin, tuottamaan kivaa puuhaa lapsiperheille. Sen oksilta versoo ideoita ja inspiraatiota perheen yhteiseen ajanviettoon ja unohtumattomiin hetkiin. Enää sinun ei tarvitse keksiä kaikkea itse! ​

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!

Lue lisää

Näytetään tulokset (3 kpl)

Puuhapuu istutettiin sinua varten

Puuhapuu istutettiin rakkaudesta tarinoihin ja mielikuvituksellisiin seikkailuihin, tuottamaan kivaa puuhaa lapsiperheille. Sen oksilta versoo ideoita ja inspiraatiota perheen yhteiseen ajanviettoon ja unohtumattomiin hetkiin. Enää sinun ei tarvitse keksiä kaikkea itse! 

Kaikki alkoi siitä, kun ryhdyimme kokeilemaan puuhaseikkailujen tekemistä omille lapsillemme. Huomasimme, että ne todella herättivät tarinat eloon ja olivat ihan parasta tekemistä lasten kanssa. Päätimme tehdä niistä paketteja lahjaksi ystäville. Tarinaseikkailut saavuttivat suuren suosion lähipiirissä ja oivalsimme, että puuhaseikkailut täytyy mahdollistaa kaikille. Lue lisää meistä täältä.

Nyt sinunkin on mahdollista järjestää hauskaa yhteistä ajanvietettä omalle perheellesi tuotteidemme avulla!

Tiedämme, että sinulla on kiire ja paljon tehtävää. Arjen pyörityksessä ei aina ehdi eikä jaksa keksiä ohjelmaa. Tuotteemme Satuseikkailu on kotiin toimitettava paketti, joka sisältää valmiin tarinan ja helpot ohjeet joiden avulla voit luoda huiman seikkailun ja taikamaailman. Lapsesi saa olla tarinan sankari ja aikuinen toimii tarinan kertojana. 

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!

Takaisin ylös