HEIROL

Suomalainen Heirol tunnetaan laadukkaista paistinpannuista, kattiloista, veitsistä, pienvälineistä, puutuotteista sekä upeista astioista. HEIROLin intohimo on erinomaisen hyvä ruoka ja ihmiset. Ruoka ei ole osa elämää vaan elämä itse, rakkaudenosoitus.

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!

Lue lisää

Näytetään tulokset (14 kpl)

Heirolin tarina alkoi autotallista vuonna 1991. Toiminta-ajatus on ollut kunnianhimoinen alusta alkaen: tuoda markkinoille laadukkaita, käytännöllisiä ja kauniita keittiön pienvälineitä, jotka innostavat suomalaisia valmistamaan kotona enemmän ruokaa. Ajatus on pysynyt samana kaikki vuodet, toimintatapa on vahvistunut, ja tuonut itsevarmuutta ja luottoa siihen, että missio ja suunta ovat oikeat.

Tuotemerkki tunnetaan laadukkaista paistinpannuista, kattiloista, veitsistä, pienvälineistä, puutuotteista sekä upeista astioista. 

-“Haluamme innostaa ihmisiä valmistamaan kotona enemmän ruokaa yhdessä.” Käyttämällä oikeanlaisia keittiövälineitä, niistä tulee pitkäikäisiä luottovälineitä ja kotona kokkailu on mieluisaa. -“Maku ei saa jäädä välineistä kiinni!”

Heirolilla työtä tehdään suurella sydämellä. -“Panostamme paljon, jotta sinä saat turvallisen, luotettavan ja kaikin puolin oikeanlaisen välineen keittiöösi. Testaamme tuotteet aina ensin itse, ja siksi jokainen yrityksessämme työskentelevä voi seistä tuotteidemme takana. Olemme tehneet tätä jo vuosia ja siksi olemme tämän alan asiantuntijoita.” Heirol tekee yhteistyötä vain sellaisten tehtaiden kanssa, joissa on hyvät työolot ja tuotteet tehdään eettisesti oikein.

Takaisin ylös