Tee helposti kauniita koristeita juhlakakun tai leivosten koristeeksi.

Vauvan jalat (4kpl)

Vauvan jalat -silikonimuotilla teet helposti suloiset varpaat juhlakakun tai leivosten koristeeksi. Muotista valmistuu neljät varpaat: suurempi ja pienempi jalkapari.

Valmiiden koristeiden koko on: 4 cm ja 5 cm.

Paina marsipaania tai sokerimassaa tiiviisti muottiin. Jätä pinta muotin tasalle. Poista ylimenevä osa veitsellä tai marsipaanityökalulla. Irrota koriste taittamalla varovasti muotin reunoja, ja kumoa koriste irti. Tarvittaessa laita muotti hetkeksi pakastimeen ennen irrottamista.

Hyvin pieniä yksityiskohtia sisältävässä muotissa on parasta käyttää massaa, jossa on 50% marsipaania ja 50% sokerimassaa. Ennen muottiin painamista, lisää massan pintaan hitunen tomusokeria, joka helpottaa kuvion irroittamista.

Värikkään koristeen saat käyttämällä erivärisiä massoja, tai värjäämällä valkoisen massan pastavärillä ihon väriseksi. Valmista muottia voit myös värjätä pastaväreillä, tomuvärillä tai kimallepulverilla.

Voit tehdä muotilla myös suklaakoristeita: pursota sulatettu suklaa muottiin, ja aseta pakastimeen kovettumaan 5-10 minuutiksi. Temperoi suklaa, jollet käytä koristeita samana päivänä.

Käsinpesu.
Lämmönkesto: -40 C – +220 C.

 

Rusetit (3kpl)

Tällä silikonimuotilla teet helposti kauniit kolmiulotteiset rusetit juhlakakun tai leivosten koristeeksi. Muotista valmistuu kolme rusettia, joiden koko on n. 2 cm.

Hyvin pieniä yksityiskohtia sisältävässä muotissa on parasta käyttää massaa, jossa on 50% marsipaania ja 50% sokerimassaa. Ennen muottiin painamista, lisää massan pintaan hitunen tomusokeria, joka helpottaa kuvion irroittamista.

Värikkään koristeen saat käyttämällä erivärisiä massoja, tai värjäämällä valkoisen massan pastavärillä ihon väriseksi. Valmista muottia voit myös värjätä pastaväreillä, tomuvärillä tai kimallepulverilla.

Voit tehdä muotilla myös suklaakoristeita: pursota sulatettu suklaa muottiin, ja aseta pakastimeen kovettumaan 5-10 minuutiksi. Temperoi suklaa, jollet käytä koristeita samana päivänä.

Käsinpesu.
Lämmönkesto: -40 C – +220 C.

 

Helminauhat (2 kpl)

Muotista valmistuu kaksi n. 26,5 cm helminauhaa kerrallaan. Toisen helminauhan helmien halkaisija on 9 mm ja toisen 12 mm.

Paina marsipaania tai sokerimassaa tiiviisti muottiin. Jätä pinta muotin tasalle. Poista ylimenevä osa veitsellä tai marsipaanityökalulla. Irrota koriste taittamalla varovasti muotin reunoja, ja kumoa koriste irti. Tarvittaessa laita muotti hetkeksi pakastimeen ennen irrottamista.

Hyvin pieniä yksityiskohtia sisältävässä muotissa on parasta käyttää massaa, jossa on 50% marsipaania ja 50% sokerimassaa. Ennen muottiin painamista, lisää massan pintaan hitunen tomusokeria, joka helpottaa kuvion irroittamista.

Värikkään koristeen saat käyttämällä erivärisiä massoja, tai värjäämällä valkoisen massan pastavärillä ihon väriseksi. Valmista muottia voit myös värjätä pastaväreillä, tomuvärillä tai kimallepulverilla.

Voit tehdä muotilla myös suklaakoristeita: pursota sulatettu suklaa muottiin, ja aseta pakastimeen kovettumaan 5-10 minuutiksi. Temperoi suklaa, jollet käytä koristeita samana päivänä.

Käsinpesu.
Lämmönkesto: -40 C – +220 C.

Malli

Vauvan jalat (4kpl), Rusetit (3kpl), Helminauhat (2 kpl)

Heirol / Silikonimuotti (Valitse malli)

5,90

Tuki tiimille: 2,00 €

Näistä Heirol silikonimuoteista valmistuu nopeasti ja helposti suloisia koristeita leivontaan!

Koristele leivokset, piparit tai kakut kauniisti!

Tyhjennä

HEIROL

Suomalainen Heirol tunnetaan laadukkaista paistinpannuista, kattiloista, veitsistä, pienvälineistä, puutuotteista sekä upeista astioista. HEIROLin intohimo on erinomaisen hyvä ruoka ja ihmiset. Ruoka ei ole osa elämää vaan elämä itse, rakkaudenosoitus.

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
Lue lisää