Upea Suomessa valmistettu pellavainen keittiöpyyhe

Vappu Pimiän suunnittelema tyylikäs Jugend-kuosi yhdistettynä pellavan ominaisuuksiin; tuloksena täydellinen keittiöpyyhe!
Sisusta pyyhkeillä oma keittiösi tai anna lahjaksi ystävälle, joka arvostaa käytännöllisyyttä, kotimaisuutta ja kauneutta.

  • Koko: 45 cm x 55 cm
  • Koostumus: 50 % pellava, 50 % puuvilla
  • Värivaihtoehdot: luonnonväri/valkoinen sekä valkoinen/vaaleanharmaa
  • Suunnittelija: Vappu Pimiä
  • Valmistettu kokonaisvaltaisesti ympäristöystävällisellä tuotantoprosessilla, jossa otetaan huomioon kaikki teolliseen tuotantoon liittyvät ympäristöasiat.

Vapun kertomaa:
“Vappu keittiössä -kuosi on saanut inspiraationsa Helsingin vanhojen jugend-talojen ornamenteista, joita aamuisilla juoksulenkeilläni ihailen. Ne ovat ajattomia ja tyylikkäistä. Nyt olen innoissani, että kuviot päätyvät myös pellavalle, joka on ehdoton suosikkimateriaalini. Sen kestävyys ja käytössä paranevuus on omaa luokkaansa. Minulle tärkeitä arvoja on kotimaisuus sekä perheyrittäjyys ja Jokipiin Pellavassa nämä kaikki arvot kohtaavat.”

Paino 0,090 kg
Väri

luonnonväri/valkoinen, valkoinen/vaaleanharmaa

Jokipiin pellava / Jugend keittiöpyyhe

21,90

Tuki tiimille: 4,00 €

Vappu Pimiän suunnittelema tyylikäs Jugend-kuosi yhdistettynä pellavan ominaisuuksiin; tuloksena täydellinen keittiöpyyhe!

  • Valmistettu Suomessa, Jalasjärven Jokipiissä
  • Upea ja kestävä keittiötuote itselle tai lahjaksi!
Tyhjennä

Jokipiin pellava

Kaikki tuotteemme valmistetaan Suomessa, Jalasjärven Jokipiissä. Tuotteitamme ostamalla työllistät suomalaisia. Kaikki Jokipiin pellava -tuotteet valmistetaan kokonaisvaltaisesti ympäristöystävällisellä tuotantoprosessilla ilman kemikaaleja. Kiitos, että tuet suomalaista perheyritystä!

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
Lue lisää