Suomen luonnonsuojeluliitto on maamme vanhin ja vaikuttavin ympäristöjärjestö, jolla on yli 160 paikallisyhdistystä ja tuhansia aktiiveja ympäri Suomen. Olemme suojelleet luontoa menestyksekkäästi jo vuodesta 1938.

Ostamalla Suomen luonnonsuojeluliiton tuotteita TueTiimiä.fi verkkokaupasta edistät Suomen luonnon suojelua!

Lue lisää

Suomen luonnonsuojeluliitto

YHDESSÄ SUOJELEMME SUOMALAISEN LUONNON

Unelmamme

Suomen luonnonsuojeluliitto on luonnonystävien yhteinen ääni. Vain yhdessä voimme suojella suomalaisen luonnon. Työskentelemme sen eteen, ettei yksikään laji kuole sukupuuttoon ihmisen toimien vuoksi. Haluamme palauttaa luonnon monimuotoisuuden ja kasvattaa tietoisuutta siitä, että luonto ymmärretään kaiken inhimillisen toiminnan lähtökohdaksi.

Tapamme toimia on avoin, demokraattinen ja riippumattomaton. Se tarkoittaa sitä, että kaikki ovat tervetulleita mukaan. Liiton luottamushenkilöt valitaan demokraattisesti äänestämällä. Luonnonsuojeluliitto on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton. Toimintaamme ohjaa luonnon etu.

Luonnonsuojeluliitto on toiminut suunnannäyttäjänä jo vuodesta 1938. Pidämme edelleen rohkeasti luonnon puolia ja innostamme ihmisiä muuttamaan ympäristöahdistuksen toiminnaksi. Haluamme kaikille terveellisen, turvallisen ja viihtyisän elinympäristön.

Takaisin ylös

Jatkamalla hyväksyt 
sivustomme evästeet. 
Ks. tietosuojaseloste.