Luontokauppa on Suomen luonnonsuojeluliiton omistama kaupallinen organisaatio. Olemme tehneet luonnonsuojelutyötä tukevaa varainhankintaa ja viestintää tuotemyynnin kautta jo vuodesta 1974.

Verkkokauppamme toimii osoitteessa www.luontokauppa.fi.

Luontokauppa on tärkeässä roolissa mahdollistamassa Suomen luonnonsuojeluliiton pitkäjänteistä työtä yhteisen luontomme ja ympäristömme suojelemiseksi. Tavoitteenamme on kerätä varoja, edistää järjestön houkuttelevuutta ja tukea Luonnonsuojeluliiton ympäristöviestintää.

Suomen luonnonsuojeluliitto on maamme vanhin ja vaikuttavin ympäristöjärjestö, joka on toiminut suunnannäyttäjänä vuodesta 1938. Suojelutyö tuottaa konkreettisia ratkaisuja ihmisen luontosuhteen, elinympäristöjen ja lajien ahdinkoon sekä kestävän kehityksen solmukohtiin. Luonnonsuojeluliitto työskentelee sen eteen, ettei yksikään laji kuole sukupuuttoon ihmisen toimien vuoksi. Tavoitteena on palauttaa luonnon monimuotoisuus ja kasvattaa tietoisuutta siitä, että luonto ymmärretään kaiken inhimillisen toiminnan lähtökohdaksi.

Suomen luonnonsuojeluliitto pitää rohkeasti luonnon puolia ja innostaa ihmisiä muuttamaan ympäristöahdistuksen toiminnaksi. Kaikille terveellinen, turvallinen ja viihtyisä elinympäristö on suojelutyön kulmakivi. Vain yhdessä voimme suojella suomalaisen luonnon.

Liity mukaan!

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!

Takaisin ylös