Maukula ry – “Tuottoisa varainkeruu onnistuu jopa yksin!”

26.1.2023

Vapaaehtoisvoimin toimiva pirkanmaalainen eläinsuojeluyhdistys Maukula ry keräsi TueTiimiä.fi:n avulla yli 1000 € kodittomien kissojen hyväksi. Aikaa kampanjan toteuttamiseen meni vain muutamia tunteja.

“Olemme kokeilleet monia erilaisia varainhankintakeinoja, mutta useimmat niistä ovat osoittautuneet valitettavan työläiksi. Perinteisessä varainhankinnassa tilausten kerääminen, tuotteiden varastointi ja toimitus vie paljon aikaa, ja se on aina pois muusta Maukulan pyörittämiseen vaadittavasta työstä”, kertoo Maukulan varainhankintavastaava Veera Petäsnoro.

Veera laati TueTiimiä.fi keräyksestä muutaman Facebook -postauksen yhdistyksen sivuille ja kertoi kampanjasta tukijoille mm. Whatsapp -viesteillä, mikä osoittautui kaikkein tehokkaimmaksi tavaksi. Muuta ei tarvinnut tehdä.

 

Tuotteita, joita tukijat ostaisivat muutenkin

TueTiimiä.fi:ssä tukijat voivat valita laajasta valikoimasta juuri itselleen mieluisat tuotteet. Yksi Maukulan kampanjan menestystekijöistä olikin se, että tukijat ostivat verkkokaupasta tuotteita, joita he käyttävät muutenkin arjessa. Näin ollen tukijoiden ei tarvinnut ostaa mitään ylimääräistä ja samalla he saivat tuettua kodittomia kissoja.

Veera Petäsnoron mielestä parasta kampanjassa oli sen helppous. Tukijat tekivät itse tilauksensa TueTiimiä.fi:ssä ja tuotteet toimitettiin suoraan tilaajille. Vapaaehtoisvoimin toimivalle yhdistykselle merkittävää oli myös se, että palvelun käyttö on täysin ilmaista.

“Vastasin varainkeruukampanjasta käytännössä yksin ja se sujui silti todella vaivattomasti”, iloitsee Veera.

 

Kurkkaa video Maukulan TueTiimiä.fi -kokemuksista!

 

KIINNOSTAAKO VARAINHANKINTA?
LUO ILMAINEN VARAINHANKINTATILI