Oivallista pureskeltavaa koiralle!

Koirasi saa puruluusta mieluista puuhaa, ja puruluiden syöminen edistää myös koiran hampaiden hyvinvointia. Puruluun pureskelu auttaa myös koiran stressinhallintaan, sillä se vapauttaa koiran elimistössä endorfiineja eli hyvää oloa tuottavia hormoneja.

Ruokintaohje

Tarjoa puruluita tasapainoisen ruokavalion lisänä. Herkkujen osuus päivittäisestä ruokavaliosta tulisi olla korkeintaan 10 %, eikä niillä tule korvata ruoka-annosta. Valvo aina koiraasi sen syödessä puruluita ja pidä raikasta vettä saatavilla. Ei suositella alle 6 kk ikäisille pennuille.

 

Sydänpuruluu kana

Hau-Hau Championin Sydänpuruluu on sydämen muotoinen koiran puruluu, jonka päällä on herkullista kanaa. Maistuva kanakääre tekee puruluusta houkuttelevan myös nirsoille koirille. Tämä vehnätön ja vähärasvainen puruluu sisältää myös runsaasti proteiinia. Herkullinen, ainutlaatuisen muotoinen Sydänpuruluu on erinomainen lahja koirakaverille.

 

Koostumus: Naudannahka 55 %, kana 39,7 %, kasviproteiini, kasvitärkkelys, glyseroli, suola 0,2 %.

Ravintoaineet: Raakavalkuainen 65 %, raakarasva 1 %, kosteus 14 %, hehkutusjäännös 4 %, raakakuitu 2 %.

Pakkauksen koko: 490 g (13 cm, 5 kpl)

 

Kevytrulla

Tämä vähärasvainen puruluu tarjoaa työtä hampaille.

Klassikkopuruluu, Hau-Hau Champion Kevytrulla on kevyt puruluu, joka tarjoaa koirallesi lajityypillistä aktivointia pureskelun merkeissä. Säännöllinen puruluiden syöminen auttaa myös pitämään hammaskiven loitolla. Tämä naudannahkainen puruluu sopii erityisen hyvin pienille ja keskikokoisille koirille.

Hau-Hau Championin perinteiset puruluut ovat kevyitä ja maukkaita puruluita, joiden pureskelusta koirasi saa puuhaa ja aktivointia. Luiden kaluaminen edesauttaa hyvää suunterveyttä ja auttaa ehkäisemään plakin syntymistä. Valvothan aina koiraasi sen syödessä puruluita.

 

Koostumus: Naudannahka.

Ravintoaineet: Raakavalkuainen 75 %, raakarasva 1 %, kosteus 14 %.

Pakkauksen koko: 25kpl. 500g.

 

Kana-purutikku

Maukasta kanaa kääreenä ja täytteenä!

Hau-Hau Champion Täytetty purutikku on tuplasti herkullinen puruluu koirakaverillesi! Kanafileeseen käärityn naudannahkaluun sisällä on herkullinen kananmaksatäyte. Puruluiden pureskelu koiralle lajityypillistä tekemistä, joka myös auttaa pitämään huolta koirasi hampaista.

Hau-Hau Championin lihaa sisältävät puruluut ovat kevyitä ja herkullisia virikeluita, jotka tarjoavat koirallesi puuhakkaan hetken ja mekaanista hampaidenpuhdistusta. Fileillä kuorrutetut puruluut maistuvat nirsollekin koiralle. Purutikun kääreenä olevat kanafileet ovat kuivattua lihaa. Pidäthän siis huolen, että koirallasi on aina raikasta vettä saatavilla. Täytetyt purutikut sisältävät runsaasti proteiinia, joten tarjoa niitä koiralle kohtuudella.

 

Koostumus: Naudannahka 56 %, kana 35 %, kasvitärkkelys, kasviproteiini, glyseroli, suola 0,1 %.

Ravintoaineet: Raakavalkuainen 70 %, raakarasva 1 %, kosteus 14 %, hehkutusjäännös 4 %, raakakuitu 2 %.

Pakkauksen koko: 45kpl. 400g.

 

 

Ohjeet: Valvo aina koiraasi sen syödessä puruluita.

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Valitse vaihtoehdoista

Sydänpuruluu kana, Kevytrulla, Kana-purutikku, Kolmen pussin setti (säästä 2€)

Hau-Hau Champion Puruluut (Valitse vaihtoehdoista)

10,0030,00

Tuki tiimille alk.: 2,00 €

Koirasi saa puruluusta mieluista puuhaa, ja puruluiden syöminen edistää myös koiran hampaiden hyvinvointia.

Valitse kolmesta vaihtoehdosta, tai osta kätevästi kaikki puruluut yhdessä setissä ja säästä!

  • Sydän-puruluu kana
  • Kevytrulla
  • Kana-purutikku
  • Kolmen pussin setti (sisältää sydän-puruluun, kevytrullan ja kana-purutikut). Hinta 30€, tuki tiimille 4,50€. Säästä 2€!
Tyhjennä

Prima Pet Premium Oy

Prima Pet Premium Oy tarjoaa lemmikki-ihmisille helppoja, vastuullisia valintoja eläinystävien hyvinvoinnista huolehtimiseen. Meiltä löydät PrimaCatin sokerittomat ja vehnättömät kissanruoat, sekä Hau-Haun laadukkaat koiranruoat.
Lue lisää