Raholan 6.-luokkalaiset – “Rahaa luokalle ilman ylimääräistä säätöä”

20.1.2023

Raholan koulun 6.-luokkalaiset olivat aiemmin keränneet rahaa luokkaretkeen myymällä mm. sukkia, herkkuja ja kosmetiikkaa. Useita varainhankintakeinoja testannut luokka oli sitä mieltä, että TueTiimiä.fi oli kaikista helpoin, vaivattomin ja tehokkain tapa kerätä rahaa. 

“Varsinkin tiiminvetäjän näkökulmasta tämä oli aivan mahtavaa! Olin henkisesti varautunut työlääseen tuotteiden pussitukseen ja jakeluun, mutta kaikki tämä hoitui TueTiimiä.fi:n puolesta”, tiiminvetäjänä toiminut Ella Kallio iloitsee. 

 

Varainhankintaa ilman tuputtamista

Parhaaksi TueTiimiä.fi varainhankintakampanjassa koettiin se, että tukijat voivat tehdä ostoksia joustavasti oman aikataulun mukaan. Tuotteita ei tarvitse kuskailla ympäri Suomea tai säilyttää oman kodin lattialla, vaan TueTiimiä.fi toimittaa tilauksen suoraan jokaisen tukijan kotiin. 

Luokka markkinoi kampanjaa kontaktoimalla viestein sukulaisia ja läheisiä sekä kertomalla keräyksestä sosiaalisessa mediassa.

“TueTiimiä.fi:n laajan tuotevalikoiman ja helpon toimintamallin vuoksi ei tullut yhtään sellainen olo, että jollain tavalla tuputtaisin“, kertoo Ella. 

 

Kampanjan vieraskirja täyttyi kivoista tsemppiviesteistä

Ostoksen yhteydessä tukija voi halutessaan jättää tiimisivun vieraskirjaan terveiset nimimerkillä tai anonyymisti. Vieraskirja lisää läpinäkyvyyttä, sillä kaikki tehdyt tukiostokset ja tuen osuus näkyvät siellä reaaliaikaisesti. 

“Oli mukava lukea esimerkiksi oppilaiden isovanhempien kirjoittamia tervehdysviestejä.“

Tukijoilta oli tullut kiitosta myös siitä, että verkkosivuilta löytyy niin sanottuja supertukituotteita, joiden tuotosta jopa 70 % ohjataan tiimin hyväksi. Näin tukijoiden on helppoa valita sellaisia tuotteita, joista luokka saa mahdollisimman suuren tuen.

Kampanjan toteuttaminen TueTiimiä.fi avulla oli niin helppoa, että suosittelen ehdottomasti myös muille!”, Ella iloitsee.

 

KIINNOSTAAKO VARAINHANKINTA?
LUO ILMAINEN VARAINHANKINTATILI