Testaa kotimaisia ja ekologisia pesuaineita! Saat kaupan päälle 5 € lahjakortin Ecokoti -verkkokauppaan.

Tutustumispakkaus sis:

 • 5 kpl astianpesuainetabletteja (riittää 5 pesukertaan)
 • 100ml pullon huuhtelukirkastetta (riittää 5 pesukertaan)
 • 100g pyykinpesujauhetta, hajusteeton (riittää 5 koneelliseen pyykkiä)
 • 100ml pullon pyykkietikkaa, tuoksuna sitruunaruoho (riittää 5 koneelliseen pyykkiä)
 • Kaupan päälle 5 € LAHJAKORTTI www.ecokoti.fi verkkokauppaan! Lahjakortti toimitetaan tilausvahvistuksen mukana sähköpostiin ja se on voimassa 31.12.2022 saakka. Tuotteet testattuasi ja hyväksi havaittuasi voit ostaa edullisesti normaalikokoiset pesuaineet suoraan valmistajan verkkokaupasta.

Ecokoti® Konetiskitabletti on hajusteeton ja myrkytön konetiskiaine, jonka luonnolliset ainesosat takaavat, että astiasi puhdistuvat täysin myrkyttömästi.

♡ Hajusteeton konetiskiaine – Älä enää kärsi ahdistavasta kemikaalien hajusta!

♡ Kierrätettävä tuotepakkaus – Pakkausmateriaali on 100 % kierrätettävä!

♡ Luonnollinen pesuteho – Et joudu enää miettimään, millä myrkyillä astiasi peset!

Ecokoti® Konetiskitabletti on täysin myrkytön, hajusteeton, eläinkokeeton ja kotimainen Avainlippu-tuote. Konetiskitabletin sydämen muoto tekee siitä pienen tehopommin astianpesukoneeseen, mutta myös kauniin sisustuselementin keittiöösi! Tablettien hajusteettomuuden ansiosta, et joudu kärsimään henkeä ahdistavasta kemikaalien hajusta astianpesukoneen luukkua avattaessa pesun jälkeen.

Konetiskitablettien ainesosat ovat luonnon kemikaaleja, joten astiasi puhdistuvat taatusti myrkyttömästi. Lyhyen ja yksinkertaisen INCI- eli ainesosaluettelon ansiosta tiedät millä astiasi peset. Konetiskitabletit eivät sisällä huuhtelukirkastetta, joten se täytyy ostaa erikseen tablettien kaveriksi. Yhteen pesuun riittää yksi konetiskitabletti.

Ecokoti® Konetiskitabletit ovat pakattu paperiseen pakkaukseen, joka on on 100 % kierrätettävä, joten sinun ei tarvitse huolehtia turhasta jätteestä. 

Käyttöohjeet: Huuhtele likaiset astiat ja täytä astianpesukone normaalisti. Aseta yksi konetiskitabletti astianpesukoneen pesuainelokeroon ja täytä huuhtelukirkastesäiliö huuhtelukirkasteella. Varmista, että astianpesukoneesi annostelee huuhtelukirkastetta maksimimäärän pesun aikana. Valitse vähintään 50°C asteen pesuohjelma ja laita astianpesukone käyntiin.

Konetiskitabletteja voi käyttää myös astianpesukoneen pikaohjelmalla.

INCI: Natriumsilikaatti (Sodium Silicate), Natriumsitraatti (Sodium Citrate), Natriumvetykarbonaatti (Sodium Hydrogen Carbonate), Natriumkarbonaatti (Sodium Carbonate), Natriumsulfaatti (Sodium Sulphate), Tensidi <5 % (Surfactant <5%). PH 10.

Ecokoti® Huuhtelukirkaste on myrkytön ja kotimainen huuhtelukirkaste astianpesukoneeseen, jonka luonnollisten ainesosien ansiosta astiasi kirkastuvat myrkyttömästi.

♡ Myrkytön huuhtelukirkaste – Kirkastaa astiasi ilman turhia kemikaaleja!

♡ Lievästi hajustettu – Sitruunaa on lisätty huuhtelukirkasteeseen pieni määrä tehostamaan astioidesi kirkastusta. Tuoksu ei kuitenkaan ole liian voimakas!

Ecokoti® Huuhtelukirkastetta käytetään astianpesukoneessa astioiden kirkastukseen sekä pesutuloksen viimeistelyyn. Se on valmistettu käytettäväksi sellaisenaan, joten sinun tarvitsee vain annostella se pesukoneesi huuhteluainelokeroon. Muista lisätä huuhtelukirkastetta säiliöön säännöllisesti pesukertojen välissä.

Huuhtelukirkasteeseen on lisätty pieni osa sitruunaa parantamaan pesutulosta sekä kirkastamaan astioitasi entistä paremmin. Sitruunasta ei jää voimakasta tuoksua huuhtelukirkasteeseen. Luonnolliset ainesosat takaavat, että astiasi puhdistuvat ja kirkastuvat täysin myrkyttömästi.

Huolehdi, että pesukoneesi annostelee huuhtelukirkastetta maksimimäärän. Astianpesukoneen käyttöohjeissa on usein ohjeet huuhtelukirkasteen annostelun säätämiseen.

Ecokoti® Huuhtelukirkaste on täysin myrkytön, eläinkokeeton ja kotimainen Avainlippu-tuote. 

Käyttöohjeet: Kaada huuhtelukirkastetta astianpesukoneesi huuhteluainelokeroon. Säädä huuhtelukirkasteen annostelu maksimiin pesukoneesi käyttöohjeiden mukaisesti. Huuhtelukirkaste on valmista käytettäväksi sellaisenaan. 

Käytä huuhtelukirkastetta ecokoti® Konetiskitablettien sekä Konetiskijauheen kanssa, sillä ne eivät sisällä kirkastetta. 

INCI: Vesi (Aqua), Rajamäen Väkiviinaetikka (happopitoisuus 10%), Sitruuna (Citrus Limon). PH 2,8

Ecokoti® Pyykkipulveri on myrkytön ja kotimainen pyykinpesuaine. Tähän settiin kuuluva pyykkipulveri on hajusteetonta.

♡ Myrkytön pyykkipulveri – Älä enää mieti millaisten kemikaalien kanssa ihosi joutuu olemaan kosketuksessa!

♡ Luonnollinen pesuteho – Tekstiilisi puhdistuvat tehokkaasti luonnon omilla ainesosilla!

♡ Kierrätettävä tuotepakkaus – Pakkausmateriaali on 100% kierrätettävä!

♡ Riittoisa pyykinpesuaine – Jo yksi mitallinen pulveria riittää pesemään pyykkisi puhtaaksi!

Ecokoti® Pyykkipulveri on täysin myrkytön, eläinkokeeton ja kotimainen Avainlippu-tuote. Sen ainesosat ovat luonnon omia kemikaaleja, joten pyykkisi puhdistuvat taatusti myrkyttömästi. Lyhyen ja yksinkertaisen INCI- eli ainesosaluettelon avulla tiedät millä tekstiilisi peset ja millaisten ainesosien kanssa ihosi on kosketuksissa. Pyykkipulveri ei sisällä zeoliittia, fosfaatteja tai rasvaisia saippuoita. Tuoksuina pyykkipulverissa on käytetty 100 % eteerisiä öljyjä.

Täysin hajusteeton pyykkipulveri jättää pyykin puhtaan ja raikkaan tuoksuiseksi. Hajustettu pulveri voi tuoksua pussin suulta hieman voimakkaalta, mutta pyykissä tuoksu on pesun jälkeen hento. 

Pyykkipulveri on pakattu pieneen paperiseen pakkaukseen, joka on 100% kierrätettävä, joten sinun ei tarvitse huolehtia turhasta jätteestä. Tutustumispakkaus sisältää 100 g pyykkipulveria, ja se riittää noin 10 pesukertaan. 

Ruokalusikallinen pyykkipulveria riittää pesemään normaalin käyttöpyykin puhtaaksi, likaisemmat pyykit vaativat kaksi ruokalusikallista. Vaikeille tahroille voi tehdä esikäsittelyn ennen koneeseen laittoa: kastele tahrakohta lämpimällä vedellä ja ripottele päälle pyykkipulveria. Hiero pulveria tahraan hetken aikaa ja lopuksi pese tekstiili normaalisti. 

Käyttöohjeet: Pyykkipulverilla voit pestä valkeita, mustia sekä kirjavia pyykkejä 30-90°C asteen pesuohjelmilla. Ecokoti® Pyykkipulveri on valmista käytettäväksi sellaisenaan, joten mittaa sitä ruokalusikallinen suoraan pyykinpesukoneen pesuainelokeroon tai pesupalloon. Valitse pesuohjelma ja laita kone pyörimään.

Ecokoti® Pyykkipulveri soveltuu muiden tekstiilien lisäksi myös villan, silkin sekä sametin pesuun. 

Vinkki! Viimeistele pyykinpesusi lopputulos käyttämällä pyykkietikkaa huuhteluaineena. 

Säilytä tuotepakkausta kuivassa ja viileässä. Pyykkipulveri säilyy yli 12 kk tuotepakkauksen avaamisesta.

INCI (Hajusteeton): Natriumbikarbonaatti, Natriumkarbonaatti, Natriumsulfaatti, Natriumsitraatti, Natriumsilikaatti, Merisuola

Ecokoti® Pyykkietikka on myrkytön ja kotimainen huuhteluaine pyykinpesuun. Pyykkietikka valmistetaan aitoon väkiviinaetikkaan, jotta sinun pyykkisi raikastuvat ja pehmenevät täysin luonnollisesti! 

♡ Myrkytön huuhteluaine – Pyykkietikka raikastaa ja pehmentää pyykkisi luonnon omilla ainesosilla!

♡ Kirkastaa värejä sekä ylläpitää elastisuutta – Nauti hyväkuntoisista ja pehmeistä vaatteista pidempään!

♡ Riittoisa pyykkietikka – Mittaa kaksi korkillista huuhteluainelokeroon, niin pyykkisi ovat raikkaan pehmeät pesun jälkeen!

♡ Pyykinpesukone kiittää – Väkiviinaetikka auttaa sinua kalkin ja saostumien poistossa!

Ecokoti® Pyykkietikka on täysin myrkytön, eläinkokeeton ja kotimainen Avainlippu-tuote. Lyhyen ja yksinkertaisen INCI- eli ainesosaluettelon avulla tiedät mitä huuhteluainetta käytät tekstiileihisi ja millaisten ainesosien kanssa ihosi on kosketuksissa.

Pyykkietikka on tehokasta poistamaan vaikeita hajuja, kuten savua, hikeä ja hometta. Tämän ominaisuuden lisäksi pyykkietikka auttaa pyykinpesuainetta hankalien tahrojen, kuten kellastumien sekä öljy- ja rasvatahrojen poistossa. Väkiviinaetikka on tehokas kalkin poistaja, joten siitä on sinulle suuri apu pyykinpesukoneen hyvinvoinnin ylläpidossa ja puhdistuksessa. 

Testeripullon pieni metallinen korkki sopii mainiosti pyykkietikan annosteluun: kaksi korkillista riittää yhteen pesuun. Etiketin tekstit on kirjoitettu selkeillä ja mahdollisimman isoilla kirjaimilla, jotta sinun on helppo lukea tuotteen käyttöohjeet ja ainesosat myös pakkauksen kyljestä. 

Käyttöohjeet: Ravista pulloa ennen pyykkietikan annostelua, sillä eteerinen öljy ei sekoitu nesteeseen. Hajusteetonta pyykkietikkaa ei tarvitse ravistaa. Mittaa kaksi korkillista pyykkietikkaa pyykinpesukoneen huuhteluainelokeroon. Pyykkietikkaa voit käyttää kaikissa lämpötiloissa, kaikilla pesuohjelmilla. 

  INCI (Sitruunaruoho): Rajamäen väkiviinaetikka (happopitoisuus 10%), Sitruunaruoho 100% eteerinen öljy (Cymbopogon Flexuosus Oil, *citral, *limonene) (*esiintyy luonnostaan eteerisessä öljyssä)

  Eteerinen öljy voi aiheuttaa ihoärsytystä tai allergisen reaktion.

  Ecokoti / Ekologisen kodin starttipakkaus

  16,95

  Tuki tiimille: 4,50 €

  Testaa ja ihastu Ecokodin kotimaisiin, myrkyttömiin pesuaineisiin! Tutustumispakkaus sisältää:

  • 5 kpl astianpesuainetabletteja (riittää 5 pesukertaan)
  • 100ml pullon huuhtelukirkastetta (riittää 5 pesukertaan)
  • 100g pyykinpesujauhetta, hajusteeton (riittää 5 koneelliseen pyykkiä)
  • 100ml pullon pyykkietikkaa, tuoksuna sitruunaruoho (riittää 5 koneelliseen pyykkiä)
  • Kaupan päälle 5 € LAHJAKORTTI www.ecokoti.fi verkkokauppaan! (Lahjakortti toimitetaan tilausvahvistuksen mukana sähköpostiin)

  Varasto loppu

  Ecokoti

  Ecokoti, tuo pieni pesuainetehdas, jota ympäröivät lukuisat järvimaisemat ja utuiset metsäpolut. Paikka, jossa unelmat myrkyttömistä pesuaineista ja rakkaus puhtaaseen luontoon kohtaavat. Ecokodissa sekä tuotteiden valmistus että asiakaspalvelu tapahtuu suurella sydämellä.

  Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
  Lue lisää