IHASTUTTAVA RAAKASUKLAALAJITELMA SOPII TÄYDELLISESTI LAHJAKSI TAI JAETTAVAKSI LÄHEISTEN KANSSA

Kuuden raakasuklaalevyn lajitelma tarjoaa herkullisen makumatkan suosituimpien Foodin raakasuklaiden pariin. Lajitelma sisältää seuraavat raakasuklaalevyt: 

  • Gingerbread
  • Chai-Orange
  • Coconut Milk
  • Peppermint
  • Strawberry
  • Wild Blueberry

Yht. 240g

Vaajakosken tehtaallamme käsityönä valmistettava raakasuklaa on pitkän ajan intohimon tulos sekä eettinen ja ympäristöystävällinen makunautinto! Raakasuklaa valmistetaan nimensä mukaisesti raaoista, Criollo-alkuperäislajikkeen kaakaopavuista, joita sadat perheet viljelevät elämäntyökseen Perun Amazonialla sademetsän sydämessä.
Raakakaakao on kuin viini – maussa voit maistaa sen kasvuympäristön: maaperän, ympäröivän kasvillisuuden, olosuhteet. Hyvän raakasuklaan salaisuus piilee laadukkaassa kaakaopavussa ja sen hellässä, taitavassa valmistuksessa, josta vastaa suklaamestarimme Malla.

Autenttisen maun lisäksi raakasuklaalla on toinenkin salaisuus. Kaakao on maailman antioksidanttirikkain hedelmä, joten tämän tuomia terveydelle edullisia ominaisuuksia vaalimme olemalla käyttämättä korkeita lämpötiloja.

Raakasuklaat ovat vegaanisia, eivätkä ne sisällä lainkaan säilöntä- tai lisäaineita. Ei tarvitse kuin vilkaista ainesosalistaa – näissä suklaissa ei ole mitään turhaa.

Kaikki raakasuklaatuotteemme ovat saaneet Avainlippu-merkin osoituksena suomalaisesta osaamisesta ja työstä.

Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).

Foodin / Raakasuklaalajitelma, Luomu

12,90

Tuki tiimille: 2,00 €

6 herkullisen luomu-raakasuklaalevyn lajitelma kauniissa lahjapakkauksessa.

  • Suomessa valmistetut, Avainlippu -merkillä varustetut raakasuklaat ovat ihana lahja itselle tai läheisten kanssa jaettavaksi.

Varasto loppu

Foodin

Foodinin vahvuudet kulminoituvat vahvaan ammattitaitoon: omaan tuotekehitykseen ja tuotantoon. Foodinin tuotteita kehitetään pitkälti sen mukaan mitä asiakkaamme meiltä toivovat ja millaisia tuotteita itse haluamme käyttää. Perustaja Lasse Jalkasen työparina tuotekehityksessä on Foodinilla ollut mukana jo useamman vuoden ajan pitkän linjan ravitsemusasiantuntija Jaakko Halmetoja.

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
Lue lisää