Kauniit koristeet tekevät joulun! Ripusta kuuseen, koristele lahja tai sujauta pakettiin – valitse suosikkisi useista vaihtoehdoista!

Settivaihtoehdot:

  1. Isot kulkuset 4 kpl, punainen: Isot (halkaisija 4cm), kauniit ja heleä-ääniset kulkuset saatavilla kauniina värikombona. Kulkuset ovat erityisesti lasten ja lastenmielisten rakastamia.
  2. Isot kulkuset 4 kpl, valkea: Halkaisija 4 cm. Kuin punaiset isot kulkuset, mutta kauniin valkean värisenä!
  3. Puutähti 4 kpl: korkeus 5,5cm, leveys 5,5cm. Hyödynnä tätä kaunista puukoristetta, kun käärit lahjapaketteja tai rakennat kukka-asetelmia. Ripusta näitä tusinoittain kuuseen tai anna lahjaksi. Riippuvassa joulukoristeessa on karkea juuttinaru ja koristeen ilme on vintagemainen. Huomioithan, että jokainen koriste on yksilöllinen.
  4. Puinen lumihiutale 4 kpl:, korkeus 5,5cm, leveys 5,5cm. Vanhaa romantiikkaa! Muhkea PUINEN LUMIHIUTALE sopii kuuseen, ikkunaan tai vaikka joululahjan koristeeksi! Koristeen kääntöpuoli on kultainen.
  5. Valkoinen puusydän 4 kpl: korkeus 5,5cm, leveys 5,5cm. Riippuvassa joulukoristeessa on karkea juuttinaru ja koristeen ilme on vintagemainen. Huomioithan, että jokainen koriste on yksilöllinen.
  6. Kultainen puusydän 4 kpl: korkeus 5,5cm, leveys 5,5cm. Riippuvassa joulukoristeessa on karkea juuttinaru ja koristeen ilme on vintagemainen. Huomioithan, että jokainen koriste on yksilöllinen.
  7. Isot kettukaverit 2 kpl: korkeus 10cm, leveys 10cm. Leikkisät kettukaverukset haluavat muuttaa teille! Nämä KIVAT KETUT sopivat kuuseen, ikkunaan tai vaikka joululahjan koristeeksi!
Malli

Isot kulkuset 4 kpl, punainen, Isot kulkuset 4 kpl, valkea, Puutähti 4 kpl, Puinen lumihiutale 4 kpl, Valkoinen puusydän 4 kpl, Kultainen puusydän 4 kpl, Isot kettukaverit 2 kpl

Lovin / Joulukoristeet (valitse vaihtoehdoista)

9,90

Tuki tiimille: 2,50 €

Kauniit joulukoristeet sopivat niin kuuseen, joululahjojen koristeeksi kuin mihin vaan ripustettavaksi. Valitse mieluisesi ja tue tiimiä!

Tyhjennä

Lovin.fi

Sisustus- ja lifestylemyymälä Lovin.fi on mukana TUETIIMIÄ.FI varainhankinnassa tuotteilla, joista on iloa aktiivisille lapsiperheille. Lovin tarjoaa kauniita ja käytännöllisiä tuotteita, joista on iloa pitkään!

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
Lue lisää