Tee joulusta vieläkin erityisempi jouluteen avulla!

Joulutee-lahjapakkaus on täydellinen tapa tuoda joulun taikaa kupilliseen teetä. Tämä herkullinen ja juhlava tee on valmistettu huolella valituista ainesosista, jotka luovat täydellisen tasapainon maun ja aromin välillä.

Pakkaus sisältää 16 yksittäispakattua teepussia, jotka on helppo ottaa mukaan minne tahansa. Voit nauttia tästä herkullisesta teestä yksin tai jakaa sen ystävien ja perheen kanssa joulun aikaan.

Pakkaus sisältää kuutta erilaista talvisesti maustettua teetä. Tähdessä on sekä yrttihaudukkeita että eriväristä teetä. Rooibos-, ruusunmarja- ja sitruunaruohohaudukkeet yhdistyvät mukavasti kanelilla ja hedelmillä maustettuun valkoiseen ja vihreään teehen. Kaunis perinteinen tähti on halkaisijaltaan noin 20 cm.

Joulutee-lahjapakkaus on myös täydellinen lahjaidea joulun aikaan. Sen kaunis ja tyylikäs pakkaus tekee siitä ihanteellisen lahjan teetä rakastavalle ystävälle tai perheenjäsenelle.

Organic Health / Luomu joulutee-lahjapakkaus

6,90

Tuki tiimille: 1,20 €

LOPPUERÄ ETUHINTAAN! Tarjous voimassa niin kauan kuin tuotteita riittää.

Tee joulusta vieläkin erityisempi jouluteen avulla! Tämä kaunis lahjapakkaus sisältää 16 luomulaatuista teepussia ja se sopii mainiosti joululahjaksi tai vaikkapa kiitokseksi opettajalle tai päiväkotiin.

Vinkki: Osta kerralla useampi ja ratko joulun lahjaongelmat kerralla!

Tähden voi ripustaa vaikka joulukuusen oksalle tuomaan jouluista tunnelmaa. Tähti on halkaisijaltaan noin 20 cm.

Varasto loppu

Organic Health

Organic Health on hyväntuulinen luomuruokatukku Tampereelta. Toimitamme luomutuotteita ja kotimaisia tuotteita kaikkialle ympäri Suomea.

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
Lue lisää